Kapustovo-uzené karbanátky
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 7 367 kJ / 1 761 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 159,35 g |
Tuky | 101,37 g |
Vláknina | 22,14 g |
Cholesterol | 921 mg |
Sodík | 2,76 g |
Sůl | 5,92 g |
Sacharidy | 44,00 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Fotky jsou bohužel nepovedené
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
18. 5. 2010 12:15
21. 4. 2010 14:46
21. 4. 2010 14:08
20. 4. 2010 21:23
20. 4. 2010 21:20
20. 4. 2010 21:07
20. 4. 2010 21:00
20. 4. 2010 20:59
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Lahůdkový francouzský salát
Přidáno před 1 hodinou
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 11 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 12 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 14 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 17 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 20 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Zeleninová polévka s cizrnou
Mafia uvařila před 1 minutou
Krtkův dort na plechu
ibidasova@centrum.cz uvařila před 45 minutami
Medové máslo
marekbertha uvařil před 1 hodinou
Gnocchi s medvědím česnekem, žampiony a smetanou
KatkaCechova uvařil před 1 hodinou
Pravý vepřový guláš
predseda123 uvařil před 1 hodinou
Špekáčky na černém pivu II
MadamChic uvařil před 2 hodinami
Jogurtový beránek podle Josefa Maršálka
Jajaj uvařil před 2 hodinami
Šlehačkový beránek
RADULKA13 uvařila před 2 hodinami
Jednoduchý bramborový guláš s fazolemi
Golian uvařila před 7 hodinami
Kuřecí čtvrtky pečené na bramborách
Kamil@ uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Patricijský velikonoční knedlík podle knedlíkového mistra Petra Kosinera je plný bylinek, zajímavou chuť mu dodávají játra
Jak na dokonalý mazanec? Moučník podle receptu a rad Josefa Maršálka voní vanilkou, je nadýchaný a krásně drží tvar
Velký rozinkový manuál: Cukrář Josef Maršálek radí, kolik jich přidat do mazance a kdy přesně vmíchat rozinky do těsta
Další recepty
Tématické fráze: karbanátky z uzeného masa kapustovo masové karbanátky kapustový karbanátek s uzeninou karbanátky z mletého masa kapustové karbanátky s uzeným masem kapustové karbanátky recept masové karbanátky s kapustou kapustový karbanátek s uzeným uzené s kapustou kapustové karbanátky bez masa kapustový karbanátek s uzeným masem mleté uzené maso kapustové karbanátky s uzeninou uzené maso s kapustou karbenátky z uzeného masa kapustové karbanátky s mletým karbanátky mleté maso masové kapustový karbanátek masove kapustove karbanatky recept na kapustové karbanátky s uzeným masem
Suroviny: maso mleté, kapusta, maso uzené, cibule, vejce, sůl, pepř, majoránka, koření oregáno, kmín mletý, česnek, mléko, strouhanka, olej
Kapustovo-uzené karbanátky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GR07
8 názorů