Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Domácí bonboniéra

Křupavá čokoládová skořápka v kontrastu s jemnou náplní správným způsobem pošimrá chuťové buňky. Náplň si můžete zvolit dle svého gusta. Můžete do ní přidat rum, sušené ovoce, rozinky nebo ořechy, atd..

Hodnocení receptu je 5,0 (107×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 50 min Doba tepelné úpravy: 10 min Bez doby vaření Salka

60 min (50 min příprava + 10 min tepelná úprava, Bez doby vaření Salka)

17. 4. 2010 12:35

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie4 837 kJ / 1 156 kcal
Bílkoviny12,00 g
Tuky70,00 g
Vláknina9,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 126 mg
Sůl0,29 g
Sacharidy115,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Pokud nemáme formu, dá se použít i méně členité platíčko z nějaké bonboniéry. To bych ale asi raději i lehounce vymazala olejem, než začnu vymazávat čokoládou.

Bonbóny můžou být nevšedním dárkem a překvapilo nás, že i přes použité suroviny nejsou nijak přeslazené....

Můžeme použít i čokoládu bílou nebo udělat bonbóny dvoubarevné. A jako náplň by se dala určitě použít i nějaká jiná, doma oblíbená, třeba ořechová.

Silikonové formy na čokoládky mají třeba tady http://www.a1gastro.cz/cenik/241-silikonove-formy....

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

cathleen cathleen

30. 11. 2012 23:21

Jana: hm, ja tu nikoho urazeneho nevidim, asi mate ostrejsi zrak ;-)
Jen se mi zda, ze se trosku moc rada poslouchate (ctete) a musite mit posledni slovo :-) Takze dobrou noc....

Jana

30. 11. 2012 23:13

:-O Domaci .....nedokonaly tvar mozna avsak 100% stav,omlouvam se jestlize jsem tady nekoho urazila ale podle odezvy jsem mela pravdu jen to nikdo nechtel verejne napsat:-D

maiva maiva

30. 11. 2012 22:38

Takové domácí bonbónky bych si ráda dala:-D Jsou velice pěkné díky i formičkám:-p+:yes::yes: a kritiky Jany jsou trochu zvláštní:-Sasi fakt ten úplněk:-D

cathleen cathleen

30. 11. 2012 22:26

Jana: no, konecne konstruktivni kritika! Ja k ni jen dodam - pravdepodobne jste si nevsimla pridavneho jmena v nazvu -domaci-..,nikde ji neprodavam, takze nespada do vasi normy, ze.
A navic - opravdu jste si nikdy nevsimla, ze spousta veci, ktere se i prodavaji jako hand made, je zadana s nedokonalym tvarem? :-))

Jana

30. 11. 2012 22:18

No tak se devcatka lepsi podivejte,cokolada ma slabe steny a vyteka krem,reprezentativni teda urcite nejsou,aby jste je tady vsechny tak obdivovali,no ale to je muj nazor,ktery se nestydim rict,a je mi celkem jedno jestli se to nekomu libi nebo ne,myslim ze si tady kazdy muze vyjadrit svuj nazor,a ne jen papouskovat slova ostatnich.Pekny den preji

spagetka spagetka

30. 11. 2012 13:12

Veronika.Hrozna:hm, pro tebe něžný úplněk, pro mě měsíční můra :-D:-D:-D, ale už jsem si zvykla, tak to nehrotím, prášky si odmítám brát, prostě 2 dny vydržím ;-);-);-);-)

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

30. 11. 2012 12:50

spagetka:Spíš to vypadalo na elektromagnetickou bouři ! Než něžný úplněk měsíce!:-D

spagetka spagetka

30. 11. 2012 12:46

Veronika.Hrozna: ne byl ouplněk :-D:-D:-D:-D

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

30. 11. 2012 12:29

Tak tento týden pečený kolouch i bonbóny! Copak jsou skvrny na slunci,nebo cóó :-?

senky senky

30. 11. 2012 09:29

jana:Jani a co konkrétně se Ti na těchto čokoládičkách nelíbí:-?:-? víš, abychom se všichni mohli poučit z Tvojí dokonalosti:-K:-K

rampepurda

30. 11. 2012 08:29

Jana: :-D:-D:-D kyselý hrozny? Není nic jednoduššího, než sem hodit pár fotek tvých dokonalých výrobků. Do tý doby jsou to jen kecy :-//:no:

Jana

30. 11. 2012 01:33

NO JE SICE PRAVDA ZE COKOLADA JE TU NIC MOC,ALE FORMICEK JE TO OBROVSKA SPOUSTA,TEDA ASPON V TORONTE,NERADA POMLOUVAM NECI PRACI VIM ZE VSECHNY ZACATKY JSOU TEZKE JEN JSEM SE DIVILA ZE NEKDO MUZE OBDIVOVAT NECO CO VUBEC NENI HEZKE,OSTATNIM VANILKAM A PEKARSKAM TLESKAM:yes:,TY SI OBDIV URCITE ZASLOUZI

JanaDorazinova JanaDorazinova

30. 11. 2012 00:40

jana: To je zvláštní:-O. Moje sestra žije v Calgary už 30 let a když jsem jí poslala odkaz na tady ty bonbóny, musela jsem jí poslat silikonové formičky jako dárek. Byla úplně nadšená, že si může takovou krásu udělat sama. Možná máte v Kanadě jiné dobré věci, ale spoustu toho nemáte. A čokoládu prý taky nic moc..

jana

29. 11. 2012 23:36

No mila devcatka do polska si asi nezajedu bydlim totiz v Canade a bonbonky si vyrabim a dokonce prodavam ale tohle bych si nabidnout nedovolila.Mejte se krasne a obdivujte tyto nezdarene vyrobky.

hanahcotton hanahcotton

28. 11. 2012 09:28

srettka::yes::-))také jsem chtěla reagovat...ale vystihla jsi to naprosto přesně...;-):-K

1 2 3 4 5 11

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: domácí čokoládové bonbony domácí bonboniera výroba čokoládových bonbonů výroba domácí čokolády výroba domácí čokolády čokoládové bonbony recept domácí čokoládové pralinky čokoládové bonbony recept domaci bombony recept na čokoládové bonbony domácí cukroví výroba domácích bonbonů domácí pralinky recept domácí výroba čokolády čokoládové pralinky recept výroba čokolády recept domaci cukroví recepty recept na domácí čokoládu domácí čokoládové bombony čokoládové bonbony výroba

Suroviny: čokoláda mléčná, čokoláda hořká, tuk ztužený, mléko kondenzované

TopRecepty.cz

Domácí bonboniéra

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/J8wP