Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kynuté Františky se skořicí

Františky, známější pod názvem Švýcarky, jsou oblíbeným kynutým pečivem. Jejich příjemná skořicová chuť a postupně se odlupující těsto vás určitě dostane. Záleží jen na vás, jak se vám tvarově povedou .

Hodnocení receptu je 5,0 (59×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 45 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 15 min Bez doby kynutí

45 min (30 min příprava + 15 min tepelná úprava, Bez doby kynutí)

10. 4. 2010 12:40

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Nutriční hodnoty

Energie14 271 kJ / 3 411 kcal
Bílkoviny60,57 g
Tuky156,67 g
Vláknina19,93 g
Cholesterol 705 mg
Sodík 233 mg
Sůl0,41 g
Sacharidy429,70 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Zdroj: časopis Knihovnička. Jsou moc dobré.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Ivana64

11. 4. 2010 07:30

škrtit Františka můžeš i držadlem vařečky. Tím zaručeně nepřekrojíš. ;-)

janek53 janek53

10. 4. 2010 18:30

Mám radši maso, ale občas je nutné přeřadit na něco sladšího:-8,
pochopitelný bod už cestoval:-)):-)):-))

zizala zizala (moderátorka)

10. 4. 2010 16:46

Znám je už několik let, jsou moc dobré :-p:yes:

Jenny

10. 4. 2010 15:19

škoda:-(,že jsem nepřišla dříve na PC,už mám štrůdl hotový... :-K:-)):yes::yes:

mirca75 mirca75

10. 4. 2010 14:55

Betino:-)mě to moc připomíná moje milované skořicové švýcarky kterými se tak jednou do roka rozmazluji,takže ti letí boďka,neboť letos na ně ještě nedošlo.A tak ráda místo nich vyzkouším tvé:-p.Mimochodem strašně moc se mi tam líbí to slůvko - zaškrťte;-):-)).

eva hubova eva hubova

10. 4. 2010 14:50

:-p:-p:yes:+9

Iljusa Iljusa

10. 4. 2010 14:28

Zrovna tou "Knihovničkou" listuji - máš to moc hezké ;-)

Reny2

10. 4. 2010 14:14

Super!!!! Na islandu je kupuju,vypadaji podobne,ale tvoje jsou samozrejme hezci... ;-) Syn je ma rad na snidani s kakaem a ja ke kavicce,ale doma delany budou lepsi a vyjdou samozrejme levneji....takze velke diky a aspon ten jeden bodik,kdyz nejde dat vic... :yes::yes::yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

10. 4. 2010 13:53

Teda Bety, to je něco..:-p:yes::yes:

jana73

10. 4. 2010 13:47

Betinko:-K opět nádhera:yes:

Paprika Paprika

10. 4. 2010 13:43

Šnečku, šnečku vystrč růžky ... :yes::yes: ;-)

pipre pipre

10. 4. 2010 13:24

Moc hezké a ještě s vůní skořice...mňam :yes::yes:+6

michsamant michsamant

10. 4. 2010 13:09

:-p:yes::yes:

misza misza

10. 4. 2010 13:04

Krásné:yes:

vybusna vybusna

10. 4. 2010 12:45

naaaadherne...beti, ty mas fakt talent...

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: skořicové františky skořicový františek františek se skořicí kynuté těsto se skořicí skořicové švýcarky recepty se skorici františek se skořicí recept kynuty frantisek františek recept skořicoví františci švýcarky recept kynutá roláda se skořicí skoricovy frantisek recept skořicový františci švýcarky se skořicí františek skořicový frantisky z kynuteho testa skořicové františky recept kynuté recepty recept na skoricove frantisky

Suroviny: mouka polohrubá, droždí, mléko, máslo, vejce, skořice mletá, cukr, sůl, máslo, skořice mletá, cukr moučkový, vejce

TopRecepty.cz

Kynuté Františky se skořicí

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/pZWp