Vanilková bábovka
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 22 164 kJ / 5 297 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 95,57 g |
Tuky | 247,79 g |
Vláknina | 13,20 g |
Cholesterol | 1,69 g |
Sodík | 2,99 g |
Sůl | 7,73 g |
Sacharidy | 664,65 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Na fotkách je upečená s čokoládovým mramorováním upečená ve dvou menších formách.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
9. 4. 2010 11:27
aviaris....vdaka za odkaz a trosku som ho upravila aby sa dalhned rozkliknut....a tebe taku radu, ked budes chciet do textu vlozit akykolvek odkaz na webovu stranku, tak klikni na sede tlacitko URL, ktore je pod radom smajlikov a riad sa tou vetou, co je napisana vedla toho tlacitka.
pekny den a babovka je nielen krasna, ale musi aj uzasne chutit...to kvitujem najviac
9. 4. 2010 11:24
Nordic ware maji naprosto uzasne formy
9. 4. 2010 11:20
9. 4. 2010 10:51
9. 4. 2010 10:42
9. 4. 2010 10:37
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Prsíčka s pórkem
Přidáno před 20 hodinami
Slunečnice se semínky
Přidáno 27. 3. 2024 08:47
Tilapie s asijskou omáčkou a batátovým pyré
Přidáno 27. 3. 2024 08:41
Tvarohovo-pudinkové pohárky s piškoty a meruňkami
Přidáno 26. 3. 2024 20:05
Velikonoční jidáše a vrkoč podle Petry Burianové
Přidáno 26. 3. 2024 16:04
Šlehaná vejce vařená ve formičkách
Přidáno 26. 3. 2024 13:25
Právě bylo uvařeno:
TOP Banánový chlebík
magdalena66 uvařila před 32 minutami
Sušenky s kousky čokolády (cookies)
natomnesejde uvařila před 2 hodinami
Jednoduché, rychlé a levné těsto na štrúdl
misak2 uvařila před 2 hodinami
Listové těsto
misak2 uvařila před 2 hodinami
Vajíčková tlačenka
PaniMP uvařila před 10 hodinami
Velikonoční jidáše
Zuzana1 uvařila před 11 hodinami
Tvarohové řezy
Kattyy uvařil před 12 hodinami
Mazanec pro Irenku
Fitulka uvařila před 12 hodinami
Smetanové kari
Luciehola uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak vyklopit bábovku z formy? Co si počít, když se vyklopení nedaří
Jak na dokonalý mazanec? Moučník podle receptu a rad Josefa Maršálka voní vanilkou, je nadýchaný a krásně drží tvar
Deset kroků k dokonalé velikonoční nádivce: Správnou chuť dá tučnější uzené, pečivo je lepší opečené a vejce se nepřidávají celá
Další recepty
Tématické fráze: recept na vanilkovou bábovku nordic ware nordic ware formy na pečení diskuse nordic ware formy na pečení - diskuse vanilková trest forma na bábovku nordic ware nordic ware recepty formy nordic ware cukrarskepotreby nordic-ware.cz nordic ware diskuse formy nordic ware diskuze formy na pečení nordic ware pečení bábovky formy na babovky nordic nordicware.cz nordicware nordic ware diskuze babovka nordic ware recepty na vanilkovou babovku
Suroviny: mouka hladká, prášek do pečiva, sůl, máslo, cukr písek, cukr vanilkový, vejce, tresť vanilková, mléko
Vanilková bábovka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/83r3
21 názorů