Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Ukrajinský boršč

Hodnocení receptu je 4,9 (18×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 120 min Doba přípravy: 120 min

120 min (120 min příprava)

9. 4. 2010 11:28

Suroviny

Porce: 5-litrovy hrniec

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie999 kJ / 239 kcal
Bílkoviny6,48 g
Tuky0,72 g
Vláknina12,40 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 123 mg
Sůl0,20 g
Sacharidy46,60 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Famy o troch druhoch mäsa nie su pravdive, na chuti to nič nemeni. A na Ukrajine sa boršč vari z toho, čo je k dispozicii (co dum dal).

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

opuncie opuncie

9. 4. 2010 11:50

Moc hezký recept, znám úplně stejný boršč od Ukrajinců, jenom skutečně dávají ještě kousek hovězího.
Posílám ti bodík.

Jikotka Jikotka

9. 4. 2010 11:50

No to by mi chutnalo :-p:-p:-p,výborný recept,ten vyzkouším :yes::yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: boršč podle rodilé ukrajinky recept na boršt boršt borsč bořč borč recept boršč recept borst recept recept na boršč ukrajinske recepty ukrainsky borsc polévka boršt recepty boršt borst polevka recept boršť borč recepty jak uvarit borsc polévka bořč ruský bořč rusky borc polevka

Suroviny: maso vepřové, mrkev, petržel, celer, cibule, řepa červená, zelí bílé, brambory, protlak rajčatový, sůl, pepř černý, vegeta, olej, česnek, petrželka, smetana zakysaná

TopRecepty.cz

Ukrajinský boršč

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/79q1