Maminčin králík v hořčičné omáčce
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 4 360 kJ / 1 042 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 109,50 g |
Tuky | 60,00 g |
Vláknina | 2,00 g |
Cholesterol | 260 mg |
Sodík | 902 mg |
Sůl | 2,28 g |
Sacharidy | 15,00 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
9. 1. 2012 19:34
22. 11. 2011 20:05
ladin: tys ho takhle upraveného zkoušel a nechutnal ti?
22. 11. 2011 20:01
22. 11. 2011 19:29
to je česká klasika a ne takhle kazit chuť
5. 9. 2011 08:27
5. 9. 2011 07:25
Není králík jako králík, tenhle byl mladý, domácí, odležený....a pokud se dobře pamatuju, masko jsem osmahla podle receptu, a protože pak samozřejmě úplně měkké nebylo, mírňounce jsem ho podlila a i s tou cibulí dodusila pod pokličkou - čas už opravdu nevím, odhadem asi 20 minut - moje chyba, že jsem to sem hned tehdy nepísla
Veronika.Hrozna: dvě hodky (jak píšeš) bych tedy králíka určitě nepekla, tohle je už doba na upečení tlusťounké kachny....
4. 9. 2011 17:55
18. 3. 2011 14:11
18. 3. 2011 14:03
Fantome je fakt, že králík z obchodu bývá často dostihová vysušenina a musí se péct buď obalený anglickou nebo rovnou s kouskem bůčku.Já peču naporcovaného kolem té hodiny a půl až dvou.
18. 3. 2011 13:58
18. 3. 2011 13:54
18. 3. 2011 13:51
18. 3. 2011 13:48
18. 3. 2011 13:31
receptík se mi líbí a králíka u nás máme rádi.+1
18. 3. 2011 13:26
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Lahůdkový francouzský salát
Přidáno před 2 hodinami
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 12 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 13 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 15 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 18 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 21 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Velikonoční beránek
Peťulka.25 uvařila před 31 minutami
Špenátová polévka se zakysanou smetanou a nivou
Fitulka uvařila před 41 minutami
Zeleninová polévka s cizrnou
Mafia uvařila před 45 minutami
Krtkův dort na plechu
ibidasova@centrum.cz uvařila před 1 hodinou
Medové máslo
marekbertha uvařil před 1 hodinou
Gnocchi s medvědím česnekem, žampiony a smetanou
KatkaCechova uvařil před 2 hodinami
Pravý vepřový guláš
predseda123 uvařil před 2 hodinami
Špekáčky na černém pivu II
MadamChic uvařil před 2 hodinami
Jogurtový beránek podle Josefa Maršálka
Jajaj uvařil před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Velký rozinkový manuál: Cukrář Josef Maršálek radí, kolik jich přidat do mazance a kdy přesně vmíchat rozinky do těsta
Jak na dokonalý mazanec? Moučník podle receptu a rad Josefa Maršálka voní vanilkou, je nadýchaný a krásně drží tvar
Deset kroků k dokonalé velikonoční nádivce: Správnou chuť dá tučnější uzené, pečivo je lepší opečené a vejce se nepřidávají celá
Další recepty
Tématické fráze: omácka z králíka králík na hořčicové omáčce králik v hořčicové omáčce králík s hořčicí kralik omacka hořčičná omáčka hořčičná omáčka recept králík na hořčici jak upéct králíka aby byl měkký králík v omáčce omačky z kralika recept králík na hořčici pečený králik s hořčicí recept na králíka na hořčici králík recepty omáčka omáčka na králíka omačka s kralika králík na omacce recept na králíka s hořčicí kralik s horcicnou omackou
Suroviny: kýta králičí, hořčice plnotučná, tuk, mouka hladká, cibule, sůl, pepř, vývar
Maminčin králík v hořčičné omáčce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XQD5
20 názorů