Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Medovník od Sebeny

Medovník se u nás celkem rychle zabydlel. Je sice trochu náročnější na svou přípravu, ale zcela jistě za to stojí. Nejlíp chutná trochu odleželý, proto ho po sestavení nechte pár hodin odpočívat na chladném místě.

Hodnocení receptu je 5,0 (63×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 35 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 5 min Plus vaření kond. mléka a rozležení

35 min (30 min příprava + 5 min tepelná úprava, Plus vaření kond. mléka a rozležení)

20. 2. 2010 11:20

Suroviny pro 1 kus

1 kus

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie33 730 kJ / 8 062 kcal
Bílkoviny92,82 g
Tuky458,84 g
Vláknina26,50 g
Cholesterol 1,42 g
Sodík 166 mg
Sůl0,29 g
Sacharidy805,32 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Ivana79 Ivana79

27. 12. 2012 19:02

Pridávam fotku hotového medovníka:-)je výborný,odležaný:-*:yes:

Ivana79 Ivana79

18. 12. 2012 16:57

Tak som sa aj ja konečen dala na takýto medovník a dopadlo to celkom dobre,krém je vynikajúci,s cestom sa tiež robilo dobre:yes:Zatiaľ pridávam len fotky výroby cesta,keď zmäkne,pridám ešte finálnu fotku:-))Moc sa teším:-p
Ešte by som dodala,že som ubrala cukru aj medu,aby to nebolo presladené a natierala uvareným škoricovým čajom s mandľovou esenciou a trochou medu:-)

Betina

10. 9. 2012 19:40

:yes::yes: přidala jsem foto diky.

Betyna

10. 8. 2012 15:44

Medovník dělám pouze podle tohoto receptu a to beze změny. Je vynikající.:-))

Romana

26. 4. 2012 19:21

Opravdu moc moc moc výborné :-*

evulina31

6. 4. 2012 08:55

Včera večer jsem upekla vypadá dobře, tak jsem zvědavá jak bude chutnat:-p

evamachova.ter evamachova.ter

4. 4. 2012 21:35

sarka:tenhle recept mám po babičce a ta dělala krém z opravdového karamelu..(ten Tvůj popis krému je na krémový dort nebo roládu a je to moučná kaše něco jako pudink) a u nás nebo i jinde,to nevím) se krém z kondenzovaného mléka dělá místo opravdu přeslazeného karamelového krému

zizala zizala (moderátorka)

4. 4. 2012 20:04

sarka: neznáš přesný poměr? Mně právě ten přeslazený krém nechutná, ráda vyzkouším ten pravý, vlastně kvůli tomu skoro medovník nepeču, že je to příšerně sladké. Dík :-K

sarka

4. 4. 2012 19:28

kdo vymyslel ze krem na medovnik se děla z kondenzovaneho mléka??... pravý krém se děla z mléka,cukru, trosky mouky,a máska! a je to uplně jiná liga než přeslazeny kondenzák

Kateřina

8. 1. 2012 21:47

vypadá to super přesně tak nějak jsme si to představovala..myslím, že pro začátek zkusím 2 ks :yes:

Meška

19. 10. 2011 15:18

Děkujíííííííííííííí!!!! Pak Vám přijdu říct, jak se povedl:-)

Sarovka

19. 10. 2011 14:24

Meška: Snad nevadí, když odpovím za autorku. Mléko se vaří v uzavřené plechovce. Ale již se dá koupit zkaramelizované mléko.

Meška

19. 10. 2011 14:10

Sebeno, prosím jak se vaří to kondenzované mléko? Někde jsem se dočetla v originál uzavřené plechovce a někdo mi tvrdí, že ho mám vylít do něčeho a pak vařit... prosím radu. Na medovníček se totiž těším jak dítko na Vánoce. Budu jej dělat, ale zcela poprvé, neboť do nedávna jsem se medu i ořechům vyhýbala obloukem kvůli alergiím. Je to paradox, ale v důsledku smutné události ztráty mimíska;-( najednou zjišťujeme, že alergie na potraviny zmizela... a tak se nyní cpu ořechama a medem jak divá :-p a mám z toho pomalu vánoce.... no aby ne, po více jak 10 letech:-))

Markéta z Moravských Knínic

9. 9. 2011 15:53

Upekla jsem a je opravdu výbornééj nejlepší ze všech medovníků...všem jen doporučuji,dávám 100bodů Mňamka :-p:-8:-K:yes :-K:-8:-D:yes::yes:

Zuzka - Cobra Zuzka - Cobra

16. 2. 2011 19:09

Upečeno, vyfoceno. Sice vypadá dost bledě, ale mám blbé světlo a je to focené mobilem. Jinak je vynikající :yes:

1 2 3 4

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: recept na medovník recept na pravý medovník medovnik recept pravý medovník recept medovnik recept medovnik pravy medovnik výroba medovníku pečeme medovník krém na medovník nejlepší medovník medovník originál recept jak se dela medovnik medovník cena sirup na medovník medovník s kondenzovaným mlékem pravý medovník- recept vynikající medovnik nejlepší medovník recept medovník recepty

Suroviny: cukr krupice, máslo, med, mléko plnotučné, mouka hladká, vejce, kypřící prášek, rum, kakao, mléko kondenzované, máslo, ořechy vlašské, rum, voda, cukr krupice, ořechy vlašské

TopRecepty.cz

Medovník od Sebeny

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/K8XM