Srnčí plátky vonící po rozmarýnu a jalovci
Suroviny
Porce: 4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 1 589 kJ / 380 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,54 g |
Tuky | 25,97 g |
Vláknina | 9,30 g |
Cholesterol | 21 mg |
Sodík | 496 mg |
Sůl | 1,20 g |
Sacharidy | 28,73 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Tento recept jsem dnes vytvořila podle své chuti. Jídlo je příjemně voňavé, ale není překořeněné. A ta zakysanka s brusinkami nahoře mu dodají na pikantnosti.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
18. 2. 2010 16:22
18. 2. 2010 16:14
18. 2. 2010 15:58
18. 2. 2010 15:48
18. 2. 2010 15:44
18. 2. 2010 15:44
18. 2. 2010 15:39
18. 2. 2010 15:37
18. 2. 2010 15:36
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Lahůdkový francouzský salát
Přidáno před 7 hodinami
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 16 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 17 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 19 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 22 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno 28. 3. 2024 12:59
Právě bylo uvařeno:
Jidáše, jidášky…
Eva_H uvařila před 4 minutami
Asijská kachní prsa
PepaD uvařila před 11 minutami
Šlehačkový beránek
elh97786 uvařila před 39 minutami
Vepřové kotletky z krkovice pod sýrovou krustou
PaveL2002 uvařila před 1 hodinou
Gnocchi zapečené s kuřecím masem
Ajkad uvařila před 1 hodinou
Švestkové knedlíky
Brumaire uvařila před 2 hodinami
Šťavnaté karbanátky se sýrem
rituals uvařila před 3 hodinami
Nádivka velikonoční
Napipi76 uvařila před 3 hodinami
Uzená krkovice pečená na zelí s bramborami
LuciePa uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Srpnové výsevy ředkviček: Je tu opět čas, kdy se ředkvičkám daří, zalévání je ale nutností
Jak připravit staročeskou rýži, abychom si pochutnali. Je výbornou přílohou k masům na přírodní způsob
Patricijský velikonoční knedlík podle knedlíkového mistra Petra Kosinera je plný bylinek, zajímavou chuť mu dodávají játra
Další recepty
Tématické fráze: srnčí kýta recepty na rozmarýnu plátky z divočiny srnčí plátek srnčí kýta recepty plátky ze srnčího jelení plátky jelení kýta plátky srnčí kýta na rozmarýnu plátky ze srnčího masa srnčí kýta platky zvěřina na rozmarýnu srnčí plátky na zelenině zverina na jalovci jeleni platky na zelenine srnčí na brusinkách jelení plátky recept jelení plátky recepty plátky ze srnčí kýty srnci kyta na jalovci srnčí recepty
Suroviny: kýta srnčí, sůl, koření na divočinu, slanina, cibule, zelenina kořenová, rozmarýn čerstvý, jalovec, protlak, mouka hladká, olej, vývar, smetana zakysaná, brusinky
Srnčí plátky vonící po rozmarýnu a jalovci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/r2Zp
24 názorů