Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Guláš Samuraj

Skoro každý pátek se doma vedou vášnivé diskuze o tom, co bude o víkendu k obědu. Pokud máte rádi pálivé, uvařte guláš tak ostrý, jako je samurajský meč. Máme pro vás osvědčený recept, který se vám zaručeně povede.

Hodnocení receptu je 5,0 (27×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 70 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 50 min

70 min (20 min příprava + 50 min tepelná úprava)

18. 2. 2010 15:12

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie2 246 kJ / 537 kcal
Bílkoviny112,76 g
Tuky6,58 g
Vláknina2,94 g
Cholesterol 235 mg
Sodík 239 mg
Sůl0,50 g
Sacharidy6,30 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

zdenekn

5. 5. 2014 21:32

Také ho děláme,místo feferonky dáváme zeleninovou směs moravanka,láku jen trochu,dost pálí.Výborný :yes:

Martin

6. 7. 2013 14:26

výborný recept :yes::-p

pbarva pbarva

30. 7. 2012 18:50

Kdepak, bez cibule

ivan

29. 7. 2012 12:01

Cibule žádná????

Jiřička

16. 1. 2012 11:28

Tak toto bude asi moc dobré a už si znamenám. Jen feferonky dám asi jen dvě, aby nám to nepropálilo trubky. Chodím sem často, ale toto mi uniklo.

Jarda

16. 1. 2012 10:31

Tak jsem ho dělal poprvé a je výborný :-) každému doporučuji;-)

Pajaska Pajaska

5. 1. 2011 13:53

Samuraje mám také jeden svůj vlastní recept,ale je to jen shoda v názvu a není to guláš.Tento vypadá velice dobře.:yes::-p

savlinka savlinka

3. 1. 2011 19:13

já ho tak vařím,ale bez kečupu

martina 72

3. 1. 2011 16:40

Sakryš, to byl ale fofr:-!:-*

martina 72

3. 1. 2011 16:36

Pbarvo, nešlo by dát tvoji fotku jako hlavní k receptu a fotečku Evičky Hubové si uchovat? Ta tvoje mi prostě připadá k spapání i s talířem:-O:yes:
Přidávám bod:-8

e.sebkova1

4. 5. 2010 14:47

moc dobré-ostřejší -,ale fakt vynikající-mc díky:yes::-))

pbarva pbarva

16. 4. 2010 23:50

Děkuju za palce, bodíky, fotečky nemazat :-p

kudlova3 kudlova3

16. 4. 2010 22:15

:-p:yes:

eva hubova eva hubova

16. 4. 2010 20:53

:-p:yes:+6měli jsme dnes k obědu,jen místo feferónek jse dala špetku chilli:-))přidala jsem fotečku,když tak smažu:-))

pbarva pbarva

18. 2. 2010 19:41

Mirco dejte méně feferonky podle chuti a určitě si pochutnáte, Ivano já našel pouze kategorii vepřové maso , tak jsem to dal do ostatních, dělal jsem to z krku , ale naposledy jsem ho dělal ze zadní kýty a to byl zatím nejlepší, takže doporučuju hovězí zadní kýtu

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: samuraj recept z vepřového samurajský guláš hovězí samuraj hovězí guláš recept hovězí samuraj recept samuraj z hoveziho masa vepřový samuraj kuřecí samuraj jídlo samuraj samuraj recept z hovězího samuraj jídlo samuraj z vepřového masa samuraj recept z kuřecího masa samuraj z roštěné hovězí nudlicky samuraj veprovy samuraj recept samuraj z kureciho masa samuraj z hovězího recepty gulas samurajský guláš recepty

Suroviny: maso hovězí, olej, česnek, sůl, pepř, paprika sušená sladká, feferonka, omáčka worcesterová, kečup sladký

TopRecepty.cz

Guláš Samuraj

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/qQRp