Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Medailonky v hrubozrnné hořčici

Vepřové medailonky naložené v jednoduché marinádě z olivového oleje a hrubozrnné hořčice vám jistě zachutnají. Hořčice masu dodá silnou a pikantní chuť. Maso pak stačí opéct a můžete si pochutnat.

Hodnocení receptu je 5,0 (32×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 20 min bez doby odležení

30 min (10 min příprava + 20 min tepelná úprava, bez doby odležení)

18. 2. 2010 13:25

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Nutriční hodnoty

Energie7 521 kJ / 1 798 kcal
Bílkoviny139,50 g
Tuky131,25 g
Vláknina1,80 g
Cholesterol 288 mg
Sodík 816 mg
Sůl1,95 g
Sacharidy13,70 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

spagetka spagetka

19. 2. 2010 13:07

Včera jsi mě tou hořčicí tak navnadila, že dnes už to mám na pánvičce - jen jsem dala kuřecí medailonky. Jo a pepř jsem dala bílý, sousedka dělala ochutnávačku a polovinu marinády smíchala s pomerančovou šťávou - je to vynikající!!!! Přidám foto, když tak smáznu, ale pochutnaly jsme si (není nad to, když člověk vaří jen pro sebe a ne proto že musí ;-):-p:-D)
Bodík i od sousedky, bohužel, tady se nezobrazí no....:-K:-K

Jenda1 Jenda1

18. 2. 2010 23:15

Eli, mám v oblíbených a určitě vyzkouším.;-)
:-!:-)):yes::yes::-K +10

drahulin drahulin

18. 2. 2010 22:20

Medajlonky i hořčici mám, tak už vím co v sobotu k obědu.;-)Díky Eli.:-p

Colombo65 Colombo65

18. 2. 2010 18:41

Krásné a jistě mňamózní;-), prostě super;-)

jarka1

18. 2. 2010 17:44

Vypadá to velmi pěkně. Vyzkouším k nedělnímu obědu. Jen zatím nevím, jakou zvolím přílohu. Posílám již dopředu bodík!:-p

spagetka spagetka

18. 2. 2010 17:26

Eliz viděla jsem hrubozrnnou .... a bylo mi to jasný - já si tu hořčici taky na maso oblíbila, do marinády fakt nemá chybu. Panenku taky spíš dělám jako minutku, nespálí se ta hořčice, ale jasně, muselas to vyzkoušet. Nejlepší je, že kamarádka z USA, která přijela, si kromě jiných výrobků odsud veze i kartony hořčic - že prý máme nejlepší. ;-):-p, jinak :yes::yes:

Eliza Eliza

18. 2. 2010 17:03

Sodovko, já jsem se bála, že na pánvi dřív spálím tu hořčici na povrchu (na minutky musí být maximálně rozpálená), než tepelně upravím vnitřek. ;-) Třeba ne, ale nechtěla jsem to zkazit...
Jinak panenku peču docela často, i z trouby je dobrá, jen to chce krátkou dobu...:-p:-)
Děkuji všem za zájem a body a Hello, doufám, že bude chutnat a budeš fotit ;-):-K...

Sodovka Sodovka

18. 2. 2010 16:53

Receptík je :yes: ,ale já bych osobně medailonky restovala než pekla. Panenka je minutkové maso a péct ji v troubě je přímo "hřích."

marlyn

18. 2. 2010 16:32

:yes:

Iljusa Iljusa

18. 2. 2010 16:16

:yes::-p

Hella Hella (moderátorka)

18. 2. 2010 15:56

No to je krása, jasný favorit na víkend a 4. bodík!

majda1512

18. 2. 2010 14:42

Hrubozrnou hořčici jsem ještě nikdy nejedla. Krásné fotky a určitě výborné!!! :yes:

Marynka

18. 2. 2010 14:06

:-p:-p:yes::yes::yes:

michsamant

18. 2. 2010 13:44

:-p:yes::yes::yes:

zizala zizala (moderátorka)

18. 2. 2010 13:39

Hm, vepřovou panenku už jsem dávno nedělala, většinou kupuju něco levnějšího:-8 Ale ta Tvoje fotka je tak inspirativní...:-p:yes: , že to asi budu muset přehodnotit;-)

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: omáčka z hrubozrnné hořčice marináda z hrubozrnné hořčice omáčka z hrubozrné hořčice vepřové medailonky na hořčici vepřová panenka v hrubozrnné hořčici vepřové maso na hrubozrnné hořčici vepřové medailonky hořčice vepřové medailonky s hořčicí panenka v hrubozrnné hořčici panenka s hrubozrnnou hořčicí vepřová panenka hořčice marinada s hrubozrnnou horcici panenka v hrubozrné hořčici panenka hrubozrnná hořčice francouzská hrubozrnná hořčice marináda na panenku vepřová panenka s hrubozrnou hořčicí veprova panenka hrubozrnna horcice hrubozrnna hořčična omáčka vepřová panenka na hrubozrnné horčici

Suroviny: panenka vepřová, olej olivový, hořčice hrubozrnná, sůl, pepř mletý, máslo

TopRecepty.cz

Medailonky v hrubozrnné hořčici

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/nRQ7