Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pohanková polévka

Hodnocení receptu je 4,8 (11×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 45 min Doba přípravy: 45 min

45 min (45 min příprava)

16. 2. 2010 10:51

Suroviny pro 6

6

Nutriční hodnoty

Energie11 702 kJ / 2 797 kcal
Bílkoviny65,51 g
Tuky93,81 g
Vláknina60,78 g
Cholesterol 255 mg
Sodík 364 mg
Sůl0,91 g
Sacharidy392,22 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

JanaDorazinova JanaDorazinova

18. 11. 2010 00:12

:yes::yes:

jajikpusik jajikpusik

16. 5. 2010 08:58

Ahoj Evo, pokud se voda nescedí, nebála bych se toho povaření. Vařím z pohanky a mohla bych, pokud dovolíš, zmínit, že já třeba nezahustím klasickou moukou, ale volím pohanku lámanku, či pohanku mouku. Ta je v cuku letu. Pa Jana

eva hubova eva hubova

8. 4. 2010 13:11

Tejajo,díky za fotečky,bodík i vyzkoušení receptu:-)):-))

Vaclav Fronek Vaclav Fronek

8. 4. 2010 08:39

Musím přiznat, že pohanku jsem ještě neochutnal. Ale tahle polívka mne nadchla. Amusím to ochutnat. Zatím +bodík 3

tejaja tejaja

7. 4. 2010 20:58

Tá polievka po veľkonočnom jedení bodla včera neskutočne :yes::yes::yes:
Akurát pohánku som robila tak ako zvyknem - zaliť vriacou vodou a na 30 min do perín. Potom som ju vložila do uvereného základu a nechala prejsť varom. Bodík, škoda, že moťno dať len jeden :yes:;-)

Bibinka Bibinka

16. 2. 2010 12:28

Děvčata s tím na 100% souhlasím a jak píše Iljuša-pohanku zalít vařící vodou a dát do peřin tak na 10-20 minut, tím nám zůstanou v pohance živiny, pro které pohanku vlastně jíme a tak je zdravá:yes:

Simona Skolakova Simona Skolakova

16. 2. 2010 12:12

eva hubova eva hubova

16. 2. 2010 11:52

Souhlasím s vami holky,my doma taky varíme hodně z pohanky k vůli manželovi ale pohanku nekupuji v obchodě.Já si jí vozím z Moravy primo ze mlýna a ta je úplně jiná a taky je hned v polévce uvařená.Mají tam různé druhy

Simona Skolakova Simona Skolakova

16. 2. 2010 11:16

Evo,souhlasím s Iljušou, to je nějaká odbornice na stravu,má pravdu pohanka je moc zdravá a vařit opravdu ne.:-!:-!

Iljusa Iljusa

16. 2. 2010 11:09

Vařit pohanku - není to trochu škoda :-?- stačí několikrát prolít vařící vodou a po minutce vaření "dát do peřiny". Až po jejím změknutí bych jí dala do připraveného bujonu. Vařením pohanky se ztrácí její bezvadné živiny.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Další recepty

Tématické fráze: pohanková polévka klasická pohanková polévka recept pohanková polévka recept polevka z pohanky polévka pohanková pohanková polévka s restovanou zeleninou pohankova polivka recept na pohankovou polévku pohanka polévka polévka pohanková se zeleninou pohanková nať zdravá pohanková polévka polivka z pohanky pohanková polévka pro děti pohankové polevka recept pohanková polévka pohankova polievka pohanka do polévky pohankovapolevka pohankové polévky

Suroviny: máslo, mouka hladká, pohanka, bujón zeleninový, nať petrželová, sůl, voda

TopRecepty.cz

Pohanková polévka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/mOlG