Modelovací hmota
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 7 194 kJ / 1 720 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 48,40 g |
Tuky | 37,53 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 90 mg |
Sodík | 630 mg |
Sůl | 1,42 g |
Sacharidy | 297,03 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Tato hmota se podsypává moučkovým cukrem, pokud hmotu vyndáte z ledničky, bude se vám zdát tvrdá, tak ji dejte do mikrovlnky tak na 3 vteřinky, krásně změkne, propracujete a můžete tvořit. Na každou kytku si vykrájím 6 koleček a potřu je trošku olejem a roztlačím lžící, nechám tak 2 dny zaschnout a poté namáčím vše do oleje, nechám okapat a oschnout.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
10. 2. 2010 15:14
10. 2. 2010 14:08
10. 2. 2010 13:31
10. 2. 2010 13:28
10. 2. 2010 13:16
10. 2. 2010 13:11
10. 2. 2010 13:04
10. 2. 2010 13:02
10. 2. 2010 12:55
10. 2. 2010 12:40
10. 2. 2010 12:21
10. 2. 2010 12:21
10. 2. 2010 12:19
10. 2. 2010 12:17
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Lahůdkový francouzský salát
Přidáno před 7 hodinami
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 17 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 18 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 20 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 23 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno 28. 3. 2024 12:59
Právě bylo uvařeno:
Jidáše, jidášky…
Eva_H uvařila před 32 minutami
Asijská kachní prsa
PepaD uvařila před 1 hodinou
Šlehačkový beránek
elh97786 uvařila před 1 hodinou
Vepřové kotletky z krkovice pod sýrovou krustou
PaveL2002 uvařila před 2 hodinami
Gnocchi zapečené s kuřecím masem
Ajkad uvařila před 2 hodinami
Švestkové knedlíky
Brumaire uvařila před 3 hodinami
Šťavnaté karbanátky se sýrem
rituals uvařila před 3 hodinami
Nádivka velikonoční
Napipi76 uvařila před 3 hodinami
Uzená krkovice pečená na zelí s bramborami
LuciePa uvařila před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Vyzkoušeli jsme aprílové žertíky s jídlem: Sladkým volským okem, falešnými vajíčky i colou ze sójovky napálíte koledníky
Jedlý papír je jeden ze způsobů moderního zdobení dortů, zákusků a perníčků
Další recepty
Tématické fráze: fondánová hmota fondánová hmota recept modelovací čokoláda recept domácí fondán recept burizonová hmota recept na domácí fondán cukrářská hmota recept recept na fondán ze sušeného mléka výroba fondánové hmoty recept na mandlovou hmotu domaci fondan burizonova hmota recept tvořítka na mandlové těsto domácí mandlová hmota proto hmota recept na fondánová hmota potahovací fondán ze sušeného mléka domácí modelovací čokoláda výroba fondánu na dorty das hmota
Suroviny: mléko sušené, cukr moučkový, bílek, med tekutý, omega, voda, potravinářské barvivo
Modelovací hmota
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lxJ1
29 názorů