Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Brněnský rozlet

Vylepšená roštěná je o něco pikantnější a kyselejší. Přidáme k ní zeleninovou směs, točený salám a vejce. Podáváme s rýží, houskovým knedlíkem, bramborem, či těstovinami. Stojí za zkoušku, uvidíte!

Hodnocení receptu je 5,0 (30×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 90 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 60 min

90 min (30 min příprava + 60 min tepelná úprava)

10. 2. 2010 12:48

Suroviny pro 6 porcí

6 porcí

Nutriční hodnoty

Energie8 892 kJ / 2 125 kcal
Bílkoviny196,11 g
Tuky114,54 g
Vláknina19,55 g
Cholesterol 1,46 g
Sodík 3,71 g
Sůl8,59 g
Sacharidy71,25 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

gmptop

10. 2. 2010 13:20

opravdu polévkovou lžíci kmínu? Miloš

JanaDorazinova JanaDorazinova

10. 2. 2010 13:04

Hmmmm, to se mi líbí!!:-p:yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: ptacci v rozletu ptačky v rozletu brněnský dort recept omáčka rozlítaní ptáci ptaci v rozletu ptáčky v rozletu recept španělský ptáček v rozletu recept na brnensky dort brněnský dort ptáček v rozletu recept ptaček v rozletu rozlítaní ptáci rozlitane ptacky ptáčci v rozletu recept rozlitany ptaci rozlítaný španělský ptáček španělské ptáčky v rozletu španělský ptáček v rozletu recept brněnský salám španělský ptáček rozlítaný

Suroviny: roštěná hovězí, vejce, cibule, salát bramborový, podravka, sůl, pepř mletý, kmín mletý, chilli, kečup sladký, mléko, olej, mouka hladká, hořčice, salám točený

TopRecepty.cz

Brněnský rozlet

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/k8Gv