Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Brutzel-Svejk Rostbeef

Hodnocení receptu je 4,8 (13×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 15 min Doba přípravy: 15 min

15 min (15 min příprava)

15. 3. 2010 22:17

Suroviny pro 2

2

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie1 055 kJ / 252 kcal
Bílkoviny55,75 g
Tuky3,25 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 118 mg
Sodík 118 mg
Sůl0,25 g
Sacharidy0,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Kulovy ci uzavreny Grill CADAC, Digitalni teplomer

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Bibinka Bibinka

15. 3. 2010 22:40

Švejku, udělat správnej a dobrej Rostbeef je docela kulinářská specialita;-)ale máš to pěkný a na tom řezu to vypadá moc dobře. Dávám ti s chutí 3.boda:yes:

ruzena ruzena

15. 3. 2010 22:19

Mňam:-p:yes::yes::yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: anglický rostbíf podle pohlreicha rostbeef podle pohlreicha rostbeaf recept hovezi stejk rostbíf podle pohlreicha rostbeaf rostbeef na grilu anglický rostbeef hovězí rostbeef anglický rostbeaf hovězí steaky recepty anglický rostbeef pohlreich anglický roastbeef pohlreich hovězí steak příprava recept rostbeaf roastbeef na grilu steik medium rostbeaf teplota příprava steaku rostbeef pečení

Suroviny: hovězí zadní, sůl, pepř, olej olivový

TopRecepty.cz

Brutzel-Svejk Rostbeef

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/WPo4