Oprava sraženého krému
Milé hospodyňky, povedlo se vám zdrcnout krém? Nezoufejte, nemusíte ho vyhazovat, ani připravovat nový. S naším malým trikem vám ukážeme, že náprava je rychlá a nijak složitá. Váš krém tak zůstane i po malé nehodě naprosto perfektní.
Suroviny pro 1
1
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
24. 5. 2013 22:34
Milé cukrářky, je právě skoro půlnoc a já jsem dodělala jeden z dortů, který dělám spolužačce na oslavu narozenin jejího manžela. No, a co se mi stalo? Srazila se mi šlehačka do kubánského dortu!!! Pomohl mi německý zázrak. Jmenuje se to "PARADIES creme". Prodávají to v Německu mezi pudinky snad v 8 příchutí.Přidala jsem jej do pařížské šlehačky a je to vynikající!!!! Na 4 šlehačky jsem dala 2 sáčky toho zázraku. Doporučuji!!!
10. 5. 2013 13:50
Úžasná rada dnes peču dost na objednávku a jako na potvoru se mi srazil krém a tímto jsem to napravila
5. 4. 2013 14:38
Huráááááááááááááá. Spojil se!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
1. 2. 2013 13:57
petula:asi tuším, opravdu přidávat velmi velmi pomalinku, to holt chce fakt trpělivost. Jinak si přečti komentík Helly z 15.3.2010 (8. od spodu), protože to tak dělám léta a jde to. Ale hlavně opravdu pomalu.
1. 2. 2013 13:53
tak mě to nějak nepomohlo... nevm co jsem delala spatne.
9. 10. 2012 11:42
senky:souhlasím
9. 10. 2012 11:18
hanahcotton: přesně takto se opravují a zpevňují krémy i u nás doma už od dob babičky
9. 10. 2012 11:14
Já přidávám 100% tuk do všech krémů, cítit rozhodně není a navís krém lépe drží tvarPokud se stane, že se krém srazí, stačí nahřát nad párou a znovu vyšlehat..... Hlavně krém nevyhazujte...je to škoda....
9. 10. 2012 10:49
Uff...Velké Děkuji!!
29. 3. 2012 19:52
Už 10 let dělám úžasný zákusek s úžasným krémem. Vždy se mi povedl. Vůbec mě nanapadlo, že se nepovede, až dnes, když mám opravdu časový "pres". Krém se srazil. A Váš návod na opravu zafungoval stoprocentně. Moc děkuji. Nechte si to patantovat.www.toprecepty.cz/recept/10958-oprava-srazeneho-kr...
23. 1. 2012 23:29
Tak dámy. Dělal jsem karamelový řezy a samožřejmě, že se srazil Ale na vaši radu jsem dala ejhle pomohlo to... TAkže děkuji
11. 11. 2011 11:12
Ahojky,
podle tetčiny rady jsem sražený krém mixovala ve vodní lázni, dokud se máslo nerozpustilo. Poté jsem ho vždy po chvilce trochu promíchala mixérem a krém se spojil. Minulé Vánoce jsem takhle vyhodila 2 krémy. Kdybych to tenkrát věděla trubka, mohla jsem si ušetřit nervy :)
podle tetčiny rady jsem sražený krém mixovala ve vodní lázni, dokud se máslo nerozpustilo. Poté jsem ho vždy po chvilce trochu promíchala mixérem a krém se spojil. Minulé Vánoce jsem takhle vyhodila 2 krémy. Kdybych to tenkrát věděla trubka, mohla jsem si ušetřit nervy :)
4. 11. 2011 19:35
dělám dort s přítelkyní a taky se nám srazil krém ale teď už je v pohodě
13. 10. 2011 13:45
Souhlasím s tajajou. Kousek 100% ztuženého tuku v krému doopravdy cítit není. Zatím jsem tuhle popsanou fintu při sraženém krému nepoužila, protože sražený krém nahřívám jako Hella. Kousek 100% tuku ale přidávám do krému na cukroví, kde se krém nanáší nahoru. Krém velice dobře drží tvar a ani v teple se neroztéká. Žádná pachuť 100% tuku cítit není. Danami, posílám +15.
10. 6. 2011 13:49
Letí bodík a mockrát děkuji za záchranu mého dortíku, super fígl
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hovězí žebra s BBQ omáčkou
Přidáno před 2 hodinami
Kulajda podle Radka Davida
Přidáno před 2 hodinami
Červená řepa s fenyklem - salát
Přidáno před 3 hodinami
Drůbeží paštika s portským vínem
Přidáno před 4 hodinami
Francouzské řízečky
Přidáno před 10 hodinami
Palačinkové rolky
Přidáno před 12 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Kuřecí miniřízečky
Libca1954 uvařila před 51 minutami
Pohanková kaše se skořicí
gedzitka uvařila před 1 hodinou
Čočková polévka
1Marketa2 uvařil před 1 hodinou
Medvědí máslo
Merylas uvařil před 1 hodinou
Bábovka (hrníčková, olejová)
MartinaKucharka uvařila před 1 hodinou
Jarní bramborový salát
Kanaj uvařila před 2 hodinami
Gnocchi s kuřecím masem a špenátem
Ryngle uvařila před 2 hodinami
Jogurtová bublanina (bez mouky)
Kaca_ uvařila před 2 hodinami
Drůbeží paštika s portským vínem
VencaUplotny uvařil před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Místo obligátních chlebíčků a klasických jednohubek můžete připravit originální chuťovky. Překvapíte jimi i potěšíte
Proč se vám srazil krém a jak ho napravit? Vyberte si ze 3 možností
Pažitková omáčka podle staročeského receptu: Základem lahodné chuti je domácí vývar a smetana, pažitka dodá svěžest
Další recepty
Tématické fráze: zdrcnutý krém sražený pudinkový krém jak na zdrclý krém sražený tvarohový krém co se sraženým krémem co dělat když se srazí šlehačka sražena šlehačka co dělat se sraženým krémem sražený pudinkovo máslový krém zdrclý krem jak zachránit zdrcly krem sražená pařížská šlehačka sražený pařížský krém zdrcnutý máslový krem sražený krém do dortu zdrcnutá šlehačka jak napravit sraženou šlehačku zdrclý máslový krém hrudky v krému jak opravit zdrclý krém
Suroviny: tuk ztužený
Oprava sraženého krému
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/w07g
77 názorů