Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Oprava sraženého krému

Milé hospodyňky, povedlo se vám zdrcnout krém? Nezoufejte, nemusíte ho vyhazovat, ani připravovat nový. S naším malým trikem vám ukážeme, že náprava je rychlá a nijak složitá. Váš krém tak zůstane i po malé nehodě naprosto perfektní.

Hodnocení receptu je 4,9 (29×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 10 min Doba přípravy: 10 min

10 min (10 min příprava)

14. 3. 2010 21:19

Suroviny pro 1

1

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

jaja

24. 5. 2013 22:34

Milé cukrářky, je právě skoro půlnoc a já jsem dodělala jeden z dortů, který dělám spolužačce na oslavu narozenin jejího manžela. No, a co se mi stalo? Srazila se mi šlehačka do kubánského dortu!!!;-( Pomohl mi německý zázrak. :-):-))Jmenuje se to "PARADIES creme". Prodávají to v Německu mezi pudinky snad v 8 příchutí.Přidala jsem jej do pařížské šlehačky a je to vynikající!!!! Na 4 šlehačky jsem dala 2 sáčky toho zázraku. Doporučuji!!!

petra

10. 5. 2013 13:50

Úžasná rada :yes: dnes peču dost na objednávku a jako na potvoru se mi srazil krém a tímto jsem to napravila :-))

Zuzka

5. 4. 2013 14:38

Huráááááááááááááá. Spojil se!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

spagetka spagetka

1. 2. 2013 13:57

petula:asi tuším, opravdu přidávat velmi velmi pomalinku, to holt chce fakt trpělivost. Jinak si přečti komentík Helly z 15.3.2010 (8. od spodu), protože to tak dělám léta a jde to. Ale hlavně opravdu pomalu.

petula

1. 2. 2013 13:53

tak mě to nějak nepomohlo... :-( nevm co jsem delala spatne.:-(

hanahcotton hanahcotton

9. 10. 2012 11:42

senky:souhlasím :yes::yes:

senky senky

9. 10. 2012 11:18

hanahcotton: přesně takto se opravují a zpevňují krémy i u nás doma už od dob babičky:-):-):yes:

hanahcotton hanahcotton

9. 10. 2012 11:14

Já přidávám 100% tuk do všech krémů:yes:, cítit rozhodně není a navís krém lépe drží tvar:yes::yes:Pokud se stane, že se krém srazí, stačí nahřát nad párou a znovu vyšlehat.....;-):yes: Hlavně krém nevyhazujte...je to škoda....;-):-K

Hančís

9. 10. 2012 10:49

Uff...Velké Děkuji!! :-8:-8

marylka

29. 3. 2012 19:52

Už 10 let dělám úžasný zákusek s úžasným krémem. Vždy se mi povedl. Vůbec mě nanapadlo, že se nepovede, až dnes, když mám opravdu časový "pres". Krém se srazil. A Váš návod na opravu zafungoval stoprocentně. Moc děkuji. Nechte si to patantovat.www.toprecepty.cz/recept/10958-oprava-srazeneho-kr...

Tomáš

23. 1. 2012 23:29

Tak dámy. Dělal jsem karamelový řezy a samožřejmě, že se srazil;-(;-(;-( Ale na vaši radu jsem dala ejhle pomohlo to... TAkže děkuji :-D:-D:-D

sinkognitos sinkognitos

11. 11. 2011 11:12

Ahojky,
podle tetčiny rady jsem sražený krém mixovala ve vodní lázni, dokud se máslo nerozpustilo. Poté jsem ho vždy po chvilce trochu promíchala mixérem a krém se spojil. Minulé Vánoce jsem takhle vyhodila 2 krémy. Kdybych to tenkrát věděla trubka, mohla jsem si ušetřit nervy :) :-p

Luba

4. 11. 2011 19:35

dělám dort s přítelkyní a taky se nám srazil krém ale teď už je v pohodě ;-):yes:

Sodovka Sodovka

13. 10. 2011 13:45

Souhlasím s tajajou. Kousek 100% ztuženého tuku v krému doopravdy cítit není.:-) Zatím jsem tuhle popsanou fintu při sraženém krému nepoužila, protože sražený krém nahřívám jako Hella. Kousek 100% tuku ale přidávám do krému na cukroví, kde se krém nanáší nahoru.;-) Krém velice dobře drží tvar a ani v teple se neroztéká. Žádná pachuť 100% tuku cítit není.:-) Danami, posílám +15.:yes:

Tresnicka80

10. 6. 2011 13:49

Letí bodík a mockrát děkuji za záchranu mého dortíku, super fígl :-K:-K:-K

1 2 3 4 5 6

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: zdrcnutý krém sražený pudinkový krém jak na zdrclý krém sražený tvarohový krém co se sraženým krémem co dělat když se srazí šlehačka sražena šlehačka co dělat se sraženým krémem sražený pudinkovo máslový krém zdrclý krem jak zachránit zdrcly krem sražená pařížská šlehačka sražený pařížský krém zdrcnutý máslový krem sražený krém do dortu zdrcnutá šlehačka jak napravit sraženou šlehačku zdrclý máslový krém hrudky v krému jak opravit zdrclý krém

Suroviny: tuk ztužený

TopRecepty.cz

Oprava sraženého krému

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/w07g