Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Budvar játra

Hodnocení receptu je 5,0 (31×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

13. 3. 2010 11:20

Suroviny

Porce: 2 velké, více normálních.

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie7 394 kJ / 1 767 kcal
Bílkoviny93,41 g
Tuky130,58 g
Vláknina12,00 g
Cholesterol 2,57 g
Sodík 2,38 g
Sůl5,90 g
Sacharidy44,23 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Pivo lze použít jakékoliv /světlé, tmavé, ležák, výčepní/ u nás název jen podle Budějovic, i když dáme pivo, jaké zrovna je. Nesmí to být omáčka, ale jen šťávička, aby se to lépe polklo. HI HI. Je to rychlé a opravdu dobré.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Bibinka Bibinka

13. 3. 2010 11:23

Vašíku, nemůžu prostě jinak, než podpořit Jihočecha, ale vážně to bude moc dobrý a já vyzkouším, protože s kuřecími játry dělám všelijaké hokusy-pokusy;-)Dávám ti s chutí 1.bodíka:yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: budvar guláš vaření drůbeží játra krůtí játra jako guláš krůtí játra jako guláš kuřecí žluč kureci jatra budvar guláš z hovězích jater recept od ládi hrušky 13.3. kuřeci jatra nej recept husí játra recepty gulas z drubezich jater krůtí guláš s játry budvar guláš recepty přirodní kuřecí jatra co je dobré na játra žluč v kuřecích játrech recept na světlá játra velikost krůtích jater láda hruška 13.3.recept drůbeží žluč

Suroviny: játra kuřecí, slanina anglická, česnek, cibule, rajče, omáčka sojová, sůl, pepř, sádlo, pivo světlé

TopRecepty.cz

Budvar játra

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/K8zz