Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zajíc "Provence"

Hodnocení receptu je 4,9 (16×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 1560 min Doba přípravy: 1440 min Doba tepelné úpravy: 120 min

1560 min (1440 min příprava + 120 min tepelná úprava)

11. 3. 2010 14:17

Suroviny pro 4

4

Nutriční hodnoty

Energie257 kJ / 61 kcal
Bílkoviny2,40 g
Tuky0,16 g
Vláknina5,60 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 8 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy12,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

S rýží, bramborem, kroketky, cokoliv. Opravdové jídlo pro fajnšmekry! Kdo nerad zajíce jde to aj z králíka, dobré je prošpikovat masínko slaninou.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

zizala zizala (moderátorka)

11. 3. 2010 14:37

No, Provence není město, je to celá oblast ve Farancii a provensálské koření, tedy ta směs, se od této oblasti taky odvozuje. To víš, učitelky se nezapřou a chtějí, aby se psalo správně i proti vůli všech ostatních :-)) Ale hlavně je správný název důležitý kvůli pozdějšímu vyhledávání, já bych to sloo tak jako Ty, nikdy nenapsala a recept bych tedy nenašla....a jistě nejsem sama.;-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

11. 3. 2010 14:36

Radko, to je bomba, fakt. Kdysi jsem dělala zajíce, měla jsem ho v něčem naloženého a pak dusila a polévala vývarem z mrkve, jalovce a nevím už čeho a byl vynikající. Ty si zasloužíš velikého boda!!!:yes::yes::yes:

k.radulka k.radulka

11. 3. 2010 14:34

Byla bych ráda kdyby jste název vrátili, osobně to beru. Svoboda slova tu neplatí?

spagetka spagetka

11. 3. 2010 14:32

Radunko - není to nic proti tobě, ale fakt to byl děs - přece se nebudeš zlobit, recept, je jinak fajnový, v tom případě ale prosím upřesni důvod názvu ;-):-K

k.radulka k.radulka

11. 3. 2010 14:32

žizalko to je ale tvůj problém, ten králík se tak jmenuje schválně a mám k tomu své důvody ho tak pojmenovat a Provence- město s tím nemá nic společného.

zizala zizala (moderátorka)

11. 3. 2010 14:30

Radulko, protože ti, kdo vědí, jak se píše slovo Provence, jsou zpotvořeninami trošku rozhozeni, počítám se mezi ně.

spagetka spagetka

11. 3. 2010 14:30

Jo, to bude ono :-D:-D, ale stejně provokuje, co, jéééé:-8:-*:-*:-p

k.radulka k.radulka

11. 3. 2010 14:29

Proč mi přejmenováváte jídlo?!

zizala zizala (moderátorka)

11. 3. 2010 14:28

:-D Spagi, mě ten název tahal za oči, takhle je to lepší, že?:-8

spagetka spagetka

11. 3. 2010 14:28

žížalko, nelze než vřele souhlasit :-D:yes:

zizala zizala (moderátorka)

11. 3. 2010 14:27

Jo, Frantíci vědí, co je dobré a může to být i hodně jednoduchý recept:-p Teď už jen toho zajíce někde ulovit :-))

spagetka spagetka

11. 3. 2010 14:21

Radulinko, trochu mě ten název tahá za uši.... ale nemění to nic na tom, že znám a vím, že jakákoli zvěřina s provensálským kořením a česnekem je prostě :-p:-p:-p, jen já bych tam ten ´česnek hodila celý ;-):-p:yes::yes:

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: zajic recepty recept na zajíce zajíc recept recepty na zajíce recepty ze zajíce recept zajic zajíc na česneku odblanění zajíce recepty ze zajice zajic recept ze zajíce zajíc provance recepty zajíc zajic na pepři stehýnko že zajice co ze zajíce recept na zajic jak správně prošpikovat králíka zajic stary recept zajíc na smetaně v pomalém v pomalém hrnci

Suroviny: maso zaječí, česnek, olej olivový, koření provensálské, sůl, pepř čtyř barev

TopRecepty.cz

Zajíc "Provence"

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/EqGK