Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Brokolicový nákyp

Hodnocení receptu je 5,0 (49×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

4. 3. 2008 13:25

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie5 870 kJ / 1 403 kcal
Bílkoviny87,39 g
Tuky57,39 g
Vláknina25,23 g
Cholesterol 1,15 g
Sodík 1,82 g
Sůl4,29 g
Sacharidy121,98 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Podáváme nejlépe s bramborovou kaší.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Livka

31. 5. 2012 15:02

+1 bodík, mňamka!

TerezHK TerezHK

8. 2. 2012 09:59

Mňamina, včera jsem dělala k večeři a hnedka se po tom zaprášilo :yes:

asyrka

4. 3. 2010 09:15

Včera jsme měli k večeři, bylo to výborné:yes:. Dávám bodík.

Janacek

3. 2. 2010 20:34

Hledala jsem jídlo,ve které by rodinka strávila brokolici bez reptání.Nákyp všem chutnal.Přidala jsem víc česneku a navrch Nivu. Přidávám bodík:-8Janáček

jana73

20. 1. 2010 20:51

Měli jsme dnes k večeři a na vaší radu jsem to dělala déle a nemělo to chybu:-*. Tak jako janatka jsem dala víc česneku a nakonec jsem přidala nastrouhaný sýr. Přidávám 8 bod.:yes:

janatka janatka

20. 1. 2010 11:11

Včerejší oběd:-p,bašta to byla jen česneku jsem dala 4 stroužky,přidala jsem sýr(15dkg), zamýchla do těsta.Jajulda:s tou moukou máš pravdu,chce to nechat trošku déle,jinak je to takové mazlavé ve vnitř.:-//

jajulda

8. 11. 2009 14:23

Dobrý recept, sýr na vrchu je super, ale musí se to nechat trochu déle péct, kvůli mouce, trochu jsem to neodhadla, tak bacha na to, pro ostatní :-p

Pars

8. 10. 2009 16:06

Je to opravdu docela dobré, hlavně s tím sýrem.

alus.s

31. 7. 2008 19:11

a jóóó srnčí hřbet, že mě to nenapadlo :-(:yes:

vybusna vybusna

31. 7. 2008 16:17

s tym srncim chrbtom je vyborny napad

Marta Marta

31. 7. 2008 14:47

Také ho peču často. Bez česneku, ale zase dávám hodně pažitky a petrželky. Peču ho ve formě na srnčí hřbet, vypadá pak na řezu báječně :yes:

vybusna vybusna

31. 7. 2008 13:34

my doma za mojej mladosti sme doma nic taketo nerobievali...ale vonkoncom....ja teraz ked varievam tieto nakypy, to ako keby som objavovala ameriku.

alus.s

31. 7. 2008 13:17

přidala jsem ještě strouhaný sýr, je to bašta :-)

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: tajomstvo mojej kuchyně tajomstvo mojej kuchyne recepty tajomstvomojejkuchyne.sk recepty recepty s brokolicí tajomstvomojejkuchyne.sk tajomstvo mojej kuchyňě.sk brokolice recept brokolicový nákyp s nivou tajomstvomojejkuchyne nákyp z brokolice-recept tajemstvi mojej kuchyne brokolicový karbanátek brokolivý nákyp brokolicovy broklicovy nakyp tajomstvo mojej kuchyne archiv nákyp úprava brokolice tajomstvo mojej kuchine brokolicový závin

Suroviny: brokolice, vejce, mouka polohrubá, prášek do pečiva, ořech muškátový, salám měkký, mléko, česnek, sůl, pepř

TopRecepty.cz

Brokolicový nákyp

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/X25