Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kinder Pingui

Lehký smetanový krém, proložený vrstvičkou čokolády mezi dvěma tenkými pláty kakaového těsta, navrch politý čokoládou. To je řez "Kinder Pingui", který si můžete snadno připravit doma. Dezert je sice časově náročnější, ale příprava není složitá a výsledek stojí za to.

Hodnocení receptu je 5,0 (40×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 90 min Doba přípravy: 80 min Doba tepelné úpravy: 10 min

90 min (80 min příprava + 10 min tepelná úprava)

9. 3. 2010 21:21

Suroviny pro 1 kus

1 kus

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie18 672 kJ / 4 463 kcal
Bílkoviny78,48 g
Tuky285,96 g
Vláknina29,40 g
Cholesterol 1,55 g
Sodík 1,03 g
Sůl2,90 g
Sacharidy379,11 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Vrchní plát těsta jsem otočila tak, aby hrbolatá strana byla vespod, rovná nahoře – kvůli nanášení čokoládové polevy.

Čokoládový krém, který se dává mezi smetanové, lze nahradit jakýmkoliv jiným, také například ze 125 g Omegy, 150 g čokolády a lžící prosátého kakaa.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

5. 4. 2012 06:47

petronela: Vychlazenou šlehačku vylít do misky nejlepší je vysoká kovová mísa ve které ji budeš šlehat,přidat ztužovač a malou metličkou ho zašlehat do šlehačky tak aby se úplně rozpustil,je to škrob a proto má ve zvyku dělat hrudky.Když chceš a nejsi zručná kuchařka nasyp ztužovač přes sítko a zároveň mírně šlehej! A pak to celé vlož do lednice a počkej až je mísa i šlehačka studená.:-D I mísa z uměleé hmoty se prochaldí ,takže i tu dej do lednice buď před tím a nebo spolu se šlehačkou.
Potom na maximální otáčky nastavit mixer a šlehat.
Když už se to pak nepodaří vyšlehat tak je chyba ve šlehačce ,někdy v ní není tolik procent tuku jako je na obalu napsáno a já mám tuhle zkušenost hlavné ze šlehačkou z Polska. :no:

Mathiel

4. 4. 2012 23:58

Recept mě dost zklamal...plech vypadá na fotce velký, tedy jako normální...no zjevně není...a ani "dávka na dva pláty" nebyla odpovídající jednomu plátu na obrázku...Vím, že mi poradíte ať příště zkusím ještě zvětšit dávku...ale 12 vajec na jeden řez, je na mě popravdě teda docela dost...no nic, gratuluju všem, kterým se to povedlo...

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

9. 3. 2012 11:09

Frukko:Přednedávnem jsem navzdory varování manžela , :-//snědla/spíš nakousla/ jeden tento řez z obchodu!:-( Zase jsem si hezky ponadávala asi tak pulhodinky,a pak jsem se rozhodla,že už mě nikdo nenapálí !Jak tohle mužou prodávat a to má být pro děti,já nevím asi zapoměli dopsat,že pro africké.:-S
Takže díky za recept!:-p

Frukko

9. 3. 2012 10:15

Určitě vyzkouším, vypadá to neskutečně !!!!:-p:-p

aksuve

25. 2. 2012 15:44

Nevím jestli jsi tento recept vymyslela nebo někde našla, ale výsledek je naprosto úžasný. Přítel tento zákusek miluje, je to moc chutný dortík. V práci mi řekli, že to není žádná buchta ani dort, že je to ještě něco lepšího. Opravdu skutečně velká dobrota a smekám před autorem. Nejlepší je tak 2. den, vyplatí se počkat, ikdyž je to těžký. Už jsem to zkoušela i z mléčnou čokoládou nebo hořkou. Děkuju moc :-K :yes::yes: :-* :-p

vladus vladus

23. 1. 2012 14:02

za chvilku jdu zkoušet a určitě to bude mňamka :yes::yes:

Iveta

13. 10. 2011 14:19

Moc děkuji.Budu totiž zkoušet :-):-p:-p

marcelka395 marcelka395

29. 9. 2011 15:59

Iveta(nereg)PL-je polévková lžíce a čj-je čajová lžička;-)

Iveta

29. 9. 2011 15:57

Co znamená zkratka PL?Jako plná lžice?

Sara Kolopa Sara Kolopa

17. 6. 2011 21:05

Smetafix=ztužovač šlehačky-je lepší ho tam dát....;-)

Janca

17. 6. 2011 10:31

co je ten smetafix a musi se pouzit? diky

mia2404 mia2404

16. 4. 2011 17:34

vyskúšane +1:yes::yes::-p:-p malo to velky uspech ale zial cokolada na vrchu sa nevydarila , a prikladám fotecku

Sara Kolopa Sara Kolopa

23. 12. 2010 05:01

pro Petronela: se šlehačkou jsem měla i já párkrát podobné zkušenosti-důkežité je vyndat ji z ledničky a hned šlehat (jak ji necháte chvíli na stole, dělá problémy...:-)) ). No a těsto je lepší upéct na menším plechu, nebo zdvojnásobte dávku, snad se vám podruhé povede!!!!:yes:

petronela

22. 12. 2010 23:13

Dobrý deň,
ja som mala podobný recept, cesto je presne rovnaké. Vôbec ho nemám ako na obrázku, je to jeden tenký kúsok. Naozaj veľmi tenký. Šľahačka nešla vyšľahat a nakoniec sa z nej urobilo tekuté máslo. Vyhodené peniaze, čas a nervy.

petrzelka

19. 5. 2010 15:03

sara kolopa,je to tvůj recept,akorát to mám bez čokolády;-)

1 2 3 4 5

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: pinguin řezy řezy kinder pingui vynikající kindr řez pinguin řezy recept kinder pinguí řezy pingue řezy pingui řezy recept na řezy kinder pinguí trvanlivé výborné řezy kinder míša řezy s mascarpone řezy pingui kinder soutěž pinguí řezy recept pinquin řezy kindr mléčný řez kinder pinguí řezy recept kindr pingvi kinder kinder pinqui rezy kinder pingui recept

Suroviny: vejce, cukr krupice, voda, mouka hladká, kakao hořké, prášek do pečiva, šlehačka na šlehání, med, cukr vanilkový, smeta-fix, vanilkové aroma, čokoláda na vaření, tuk hera, voda, olej, čokoláda na vaření, tuk 100%

TopRecepty.cz

Kinder Pingui

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/99LP