Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nejmilejší koprovka

Koprovou omáčku buď milujete, nebo nenávidíte. Pokud patříte do té první skupiny, smetanová koprová omáčka vás zajisté potěší svojí sladkokyselou chutí. Podáváme ji s masem nebo s vejci uvařenými natvrdo.

Hodnocení receptu je 5,0 (91×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min Doba tepelné úpravy: 30 min

30 min (30 min tepelná úprava)

9. 3. 2010 19:07

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Nutriční hodnoty

Energie5 955 kJ / 1 423 kcal
Bílkoviny77,27 g
Tuky97,72 g
Vláknina0,90 g
Cholesterol 1,46 g
Sodík 875 mg
Sůl2,00 g
Sacharidy58,23 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Tento recept mám od kamarádky a jinou už u nás nikdo nechce.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

jana644

9. 1. 2013 21:11

je prostě nejlepší včera uvařená a prostě SUPER už jinou dělat nebudu

MISI-NNKA MISI-NNKA

9. 1. 2013 18:11

Perfektní, moc děkuji za tento recept. Už ji nebudu dělat jinak:yes::-))

Irrena Irrena

13. 12. 2012 16:03

monika:ano Moniko znám to;-);-), ale u této koprovky raději používám citron;-)Jsem ráda že chutnalo:yes:

monika

13. 12. 2012 15:05

Ahoj,receptík na koprovku je výborný:-)Jestli se bojíte,použít ocet,předtím než ocet do omáčky přidáte,tak ho svařte a nesrazí se.Nebo je ještě jedna varianta,že omáčku dochutíte octem,ještě když je studená a než jí vůbec začnete vařit.Pak se Vám nikdy nesrazí!:-)Jenom takový můj léta vyzkoušený fígl,na který nepřišla ani moje mamka:-*

leona18

8. 7. 2012 20:47

nejlepsi koprovka na svete! diky,diky:-)

IvanaK

21. 10. 2011 13:48

právě jsem ji dovařila - výborná +30 :yes:

Irrena Irrena

22. 7. 2011 07:10

Děkuji všem že jste recept vyzkoušeli:-K:-K:-KU nás by přidání masoxu neobstálo;-)

Vendy-N

21. 7. 2011 22:57

Omáčku jsem vyzkoušela, a také musím hodnotit kladně, jen jsem stejně jako paní Iveta přidala masox, asi máme radši výraznější chuť. Příště musím pro rodinu dělat z dvojité dávky.:-):yes:

Dida

18. 7. 2011 01:11

Dělám koprovku podobně, jen místo sladké smetany dávám na závěr zakysanou smetanu. Citron se dává proto, že se omáčka nesrazí. Když není kuchařka ještě zdatná, se přidáním octa může omáčka srazit. To se stalo i mé dceři, když ji vařila poprvé. Poradila jsem jí citro. šťávu a je O.K.

Iveta Hajna

20. 6. 2011 13:30

Tak jsem v sobotu dělala, musela jsem tam přidat ocet a půl kostky masoxu a pak to bylo teprve OK,to jsme si pošmákli :yes:

miška

8. 6. 2011 18:53

Naprosto úžasná omáčka:-)

LenuleT

14. 5. 2011 11:12

vynikající :-) i takovému kopytu jako mě se povedla :-)

Saela

25. 4. 2011 11:11

Tak, poprve jsem delala koprovku a musim uznat, ze tak bleskovou koprovku jsem necekala :-) A musim uznat, ze je vyborna! Jen mi ujela ruka s cukrem a mame ji moc sladkou. Tak pro priste snad uz bude dokonala :-):yes:

Irrena Irrena

27. 3. 2011 18:09

Děvčata já vám moc děkuji za příznivé ohlasy:-KDneska jsem jí také dělala malému vnukovi, který když k nám přijede jí stoprocentně vyžaduje;-)

spuntiq

27. 3. 2011 11:03

Udělala jsem ji jednou příteli a nechce žádnou jinou, ostatní mě prosí o recept :) je úžasná:yes:

1 2 3 4 5 6

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: koprovka nejlepší koprovka kopračka kopracka recept koprovka pro děti koprovka recept rychlá koprovka rychlá a výborná koprovka dobra koprovka výborná koprovka koprečka domácí koprovka recept koprovka koprovka video recept na kopračku příprava koprovky zdrclá koprovka koprová omáčka z bešamelu jednoducha koprovka recepty koprovka

Suroviny: mléko, smetana ke šlehání, kopr, sůl, cukr, šťáva citronová, mouka hladká, máslo, žloutek, vejce

TopRecepty.cz

Nejmilejší koprovka

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/16B3