Drůbeží játra Monte Negro
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 12 061 kJ / 2 883 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 91,89 g |
Tuky | 251,25 g |
Vláknina | 7,14 g |
Cholesterol | 2,59 g |
Sodík | 2,77 g |
Sůl | 6,90 g |
Sacharidy | 30,75 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Já podávám s rýží na všechny možné způsoby, zde konkrétně se zeleninovou rýží.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
6. 3. 2010 22:11
6. 3. 2010 21:54
6. 3. 2010 21:36
6. 3. 2010 21:30
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Dušená kedlubna s mrkví, cuketou a hráškem
Přidáno před 6 hodinami
Omeleta se sýrem
Přidáno před 7 hodinami
Perník s kokosem, ořechy a mandlemi
Přidáno před 18 hodinami
Maková náplň nastavená
Přidáno 19. 4. 2024 14:01
Italský čokoládový koláč s mandlemi
Přidáno 19. 4. 2024 11:36
Kuřecí játra s restovanou zeleninou a dipem
Přidáno 19. 4. 2024 11:21
Právě bylo uvařeno:
Bramborový chléb
Jana B. uvařil před 14 minutami
Citronová buchta s tvarohem
tara23 uvařila před 46 minutami
Jogurtové muffiny
IRBONA uvařila před 1 hodinou
Domácí lasagne
panilek uvařil před 1 hodinou
Perníkové řezy
Panova uvařila před 2 hodinami
Hrníčkové těsto na palačinky pro mlsné lidi
nochy uvařil před 2 hodinami
Kuřecí nudličky s ananasem
Petra.kaw uvařila před 2 hodinami
Sójový mix guláš
imzlin@seznam.cz uvařila před 3 hodinami
Margot řezy (hrnečkové)
nochy uvařil před 3 hodinami
Čočková polévka s klobásou a bramborami
Ljenka uvařil před 3 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: pokrmy z drůbežích jater játra montenegro drůbeží játra recepty charakteristika pokrmu drůbeží játra na víně a slanině drůbeží játra na víně kuřecí játra montenegro charakteristika drubezich jater vepřové játra na slanině charakteristika chuti pokrmu z jater drůbeží játra na smetaně recept na drůbeží játra od maminy pokrmi z jater pokrmy z jater drůbeží játra na víně se slaninou pokrmy s drůbežích jater pokrmi z drůbežích játer pochotky z drůbežích jater pokrmy z drubezjch jater pokrmy z důbežích jater
Suroviny: játra drůbeží, víno červené, slanina anglická, cibule, česnek, olej, bobkový list, jalovec, pepř mletý, sůl
Drůbeží játra Monte Negro
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nRYl
4 názory