Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bramboráky

Kdo by neznal tradiční bramboráky? Do červena vypečené, do daleka vonící kmínem, česnekem a majoránkou! Klasika z několika málo surovin, která patří k levným lidovým pokrmům našich babiček a my se k ní stále rádi vracíme.

Hodnocení receptu je 5,0 (66×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 55 min Doba přípravy: 35 min Doba tepelné úpravy: 20 min

55 min (35 min příprava + 20 min tepelná úprava)

4. 3. 2008 11:20

Suroviny pro 3 porce

3 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie2 139 kJ / 511 kcal
Bílkoviny21,11 g
Tuky8,89 g
Vláknina15,17 g
Cholesterol 262 mg
Sodík 153 mg
Sůl0,26 g
Sacharidy81,60 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Kikos Kikos

25. 9. 2023 13:25

Dobré jídlo, aji mému bratrovi chutná

juannita juannita

19. 5. 2023 14:08

franto: 🤣🤣🤣🤣👀👍👍

mika59 mika59

28. 10. 2021 21:45

Ten nezklame..přidávám foto..:-)

oring

12. 5. 2021 17:54

Eja57: Mouku ne, souhlasím. Ale trochu strouhanky ano. Jsou křupavější.

Merylas Merylas (moderátorka)

1. 9. 2020 08:05

Larry61: A já zase hlavně s mlékem. Stačí opravdu jen malinko, těstíčko neztmavne.

Larry61

31. 8. 2020 19:35

A hlavně bez toho mléka!

mika277

27. 3. 2020 19:47

Skvělej recept :-)

Eja57 Eja57

20. 12. 2018 16:51

Assasins: mouku nikdy nedávám, strouhám brambory napůl najemno a nahrubo - máme rádi ty opečené roztřepené kraje....

Assasins

20. 12. 2018 13:03

No uvidíme , já dávám do těsta vždy trochu mouky ale není ji tam potřeba moc stačí pouze trochu ???????? :-K:-Q

Lucie 22

1. 7. 2018 13:56

Hana:Dobrý den,můžu se zeptat proč dáváte do bramboráku tvaroh je to lepší s tvarohem?
Děkuji Lucie Kopecká :-8

Jarda2008

24. 5. 2017 13:02

:-8

Míla

23. 3. 2017 18:28

Zkuste přidat ještě trochu kypřícího prášku do pečiva

Hana

22. 3. 2017 12:44

Já dávám do bramboráku vaničku tvarohu , a strouhám půl na půl , na jemno a na hrubo

franto

5. 3. 2017 20:28

Ja davam miesto muky pomrvene suche rožky a ziadne vajcia.

Dana

23. 1. 2017 11:23

Pro ty, co neradi strouhají. Vyzkoušejte brambory a česnek zpracovat v mlýnku na mletí masa. Jde to o poznání rychleji a je výborné.

1 2 3 7

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: bramboraky bramboráky bramboráky recept bramboráky recept bramborak bramborak recept na bramboráky recept na bramboráky recept bramboráky recept bramboráky bramborák recept bramborák recept testo na bramboraky recept bramborák recept bramborák těsto na bramborák recept na bramborak recept na bramborák domácí bramborák recepty na domácí bramboráky

Suroviny: brambory, česnek, mléko, mouka polohrubá, vejce, majoránka, kmín drcený, sůl, olej

TopRecepty.cz

Bramboráky

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Byk