Křehká vepřová játra k pivu
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 5 151 kJ / 1 231 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 196,10 g |
Tuky | 27,14 g |
Vláknina | 4,90 g |
Cholesterol | 3,08 g |
Sodík | 978 mg |
Sůl | 3,00 g |
Sacharidy | 50,10 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Recept pochází z Bulharska, mám ho od autorky.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
3. 6. 2011 12:58
Dnes jsem připravovala játra podle tohoto receptu. Ocet byl natolik výrazný, že úplně přebyl ostatní chutě. A to jsem ho dala oproti recetu jen polovic. I když játra byla křehčí, příště raději klasika.
17. 1. 2011 15:51
+9
16. 6. 2010 19:38
Játra můžu v každé podobě a tahle se mi hodně zamlouvá Evi, tvou pohotovost oceňuji
27. 5. 2010 20:27
Kombinace ocet,česnek skvělájátra skutečně změkly+4přidala jsem foto
4. 3. 2010 21:36
Tak to je hodně zajímavé. Jak znám svého muže, tak mně brzy přinutí to udělat.
4. 3. 2010 21:13
BILKOVAI, ten ocet tam dodava chut a jatra jsou pak krehci. Jsem moc rada, ze to chces vyzkouset a doufam ze bude chutnat.
4. 3. 2010 21:08
určitě zkusím
4. 3. 2010 20:49
Nedovedu si tam představit ten ocet, ale láká mně to vyzkoušet
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Krémová míchaná vajíčka
Přidáno před 58 minutami
Hovězí žebra s BBQ omáčkou
Přidáno před 14 hodinami
Kulajda podle Radka Davida
Přidáno před 14 hodinami
Červená řepa s fenyklem - salát
Přidáno před 15 hodinami
Drůbeží paštika s portským vínem
Přidáno před 16 hodinami
Francouzské řízečky
Přidáno před 22 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Pečená marinovaná krůtí stehna
Dohnalova uvařila před 3 sekundami
Klasické české rohlíky
Hanci166 uvařila před 17 minutami
Nejlepší stehna
jardas uvařil před 41 minutami
Nudle s mákem
ctomala uvařila před 1 hodinou
Mrkvový dort
Princezna@Lada uvařil před 4 hodinami
Kuřecí miniřízečky
Libca1954 uvařila před 12 hodinami
Pohanková kaše se skořicí
gedzitka uvařila před 13 hodinami
Čočková polévka
1Marketa2 uvařil před 13 hodinami
Medvědí máslo
Merylas uvařil před 13 hodinami
Bábovka (hrníčková, olejová)
MartinaKucharka uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Jak udělat z libečku „maggi“? Kromě svazku aromatické bylinky stačí jen voda, sůl a olej a postup, který zvládne každý
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Další recepty
Tématické fráze: nejlepší vepřová játra jak připravit vepřová játra játra na pivu nejlepší recepty vepřová játra jatra na pive vepřová játra recepty veprova jatra na pivu křehká smažená játra nejlepší játra jak nejlépe připravit vepřová játra nejlepší recepty z jater jak nejlépe připravit vepřové játra nejlepsi recept na vepřová jatra steak z veprovych jater jak nejlépe připravit játra nejlepší recepty z vepřových jater vepřová játra křehké kuřecí kousky vepřové játra na pivu anglická vepřová na játra
Suroviny: játra vepřová, česnek, ocet, olej, mouka hladká, sůl, pepř
Křehká vepřová játra k pivu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/k2oX
8 názorů