Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Žemlový knedlík

Hodnocení receptu je 4,8 (14×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

3. 3. 2010 12:16

Suroviny

Porce: asi 30 plátků

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie6 948 kJ / 1 661 kcal
Bílkoviny71,97 g
Tuky48,73 g
Vláknina10,25 g
Cholesterol 833 mg
Sodík 2,65 g
Sůl6,18 g
Sacharidy228,42 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Je to skutečně výborná příloha jak k omáčkám tak všude tam, kam se hodí knedlík.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

JanaDorazinova JanaDorazinova

11. 3. 2013 13:10

:-O:-O:yes:

evík

12. 10. 2011 22:31

Merylas,nemusíš se omlouvat,to je v pořádku:-)):-))

Merylas Merylas (moderátorka)

12. 10. 2011 21:44

evík:;-) Já jen, aby ses na mě nezlobila že píšu za Tebe:-8 Ale někdy se někdo na něco ptá, autor receptu nemusí tady být i delší dobu, třeba i pár dní, tak pokud něco vím, tak poradím;-):-K

evík

12. 10. 2011 21:26

Merylas, dík za odpověď BILKOVAI,nebyla jsem na PC:-)):-)):-))

evík

12. 10. 2011 21:23

BILKOVAI, ano knedlíky se vaří v tom pomaštěném alobalu:-):-);-)

Merylas Merylas (moderátorka)

12. 10. 2011 21:00

BILKOVAI: Není zač;-) nedávno jsem přidávala fotky a psala komentář k tomuto RCP, snad Ti to taky pomůže;-)Teda je tam víc fotek a komentářů:-))
http://www.toprecepty.cz/recept/6038-zemlove-knedl...

BILKOVAI BILKOVAI

12. 10. 2011 20:56

Merylas, děkuji za info:-K

Merylas Merylas (moderátorka)

12. 10. 2011 20:55

BILKOVAI: Nejsem autorka receptu, ale tyto knedlíky se dají vařit jak v tom alobalu, tak i ve fólii. Tu není třeba potírat olejem, jako alobal.

BILKOVAI BILKOVAI

12. 10. 2011 20:46

Evíku, to s tím alobalem jako vařím? To neznám:-/

evík

14. 8. 2010 21:09

Jsem moc ráda, že se receptík setkává s úspěchem. Vždy to potěší. Dík;-);-):-)):-))

buryna

14. 8. 2010 21:01

knedlíky jsou super - dělám kulaté a vařím jen tak ve vodě. jsou výborné k houbové smetanové omáčce :-p

evík

7. 8. 2010 13:30

Ruzi, k jakému obídku to byla příloha??
Až budeš mít chuť vyzkoušej "prazdroj guláš" je to moc dobré jídlo a když se pěkně ozdobí, je to pohledné i na talíři.;-);-);-)

ruzena ruzena

7. 8. 2010 13:24

Isu a Evíku máte pravdu,že jsou zelenější a je to opravdu foťákem:-Dje to focené mobilem,jelikož foťák nemám a někdy jsou fotky zelenější,je to málo osvětlené:-D:-D ale důležité je,že knedlíky jsou fajn a chutnaly:-Dještě mám na zítra:-D:-D:-D

evík

7. 8. 2010 12:41

Růženko, vůbec mi nevadí ta fotka, naopak jsem ráda,že se Ti povedly a chutnaly. Fotečka je trochu zelenější, ale jak píše Ishu, je to asi foťákem.;-);-):-)):-)):-))

isindy isindy

7. 8. 2010 11:58

růženko, ty jsou srandovně zelený :-D:-D:-D já vím, že je to vinou foťáku, ale rozesmálo mě to....určitě jsou ve skutečnosti krásné a velmi jedlé ;-):yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: žemlový knedlík žemlové knedlíky žemlový knedlík recept petrželový knedlík bavorské žemlové knedlíky knedlik zemlovy petrzelove knedliky zemlový knedlíky zemlove knedliky recept knedlik žemlový karlovarský žemlový knedlík knedlíky žemlové žemlové knedlíčky zemlovi knedlik recept zemlovy knedlik recept na zemlove knedliky knedlíky ze žemlí knedlik ze žemlí domaci zemlovy knedlik

Suroviny: mouka hrubá, žemle, mléko, vejce, nať petrželová, sůl, máslo

TopRecepty.cz

Žemlový knedlík

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/k27X