Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rýže na egyptský způsob

Hodnocení receptu je 4,7 (8×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 35 min Doba přípravy: 35 min

35 min (35 min příprava)

1. 3. 2010 12:00

Suroviny pro 3

3

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie7 803 kJ / 1 865 kcal
Bílkoviny35,07 g
Tuky11,70 g
Vláknina9,50 g
Cholesterol 26 mg
Sodík 33 mg
Sůl0,15 g
Sacharidy400,08 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

masla/oleja, tarhone/rezancov môžme dať kľudne viac, toto je také optimum

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

aja.g

9. 10. 2018 10:21

Jedli jsme ji letos na dovolené v Egyptě a moc nám chutnala. Dneska jsem jí uvařila a osmažila jsem jemné polévkové nudle ;-):yes:

tejaja tejaja

9. 6. 2012 12:17

Andrejka, mrkni tu, toto je tarhoňa : http://www.toprecepty.cz/recept/2345-tarhona/

spagetka spagetka

9. 6. 2012 12:15

Terezka má pravdu, tarhoňa má tvar kuliček a tady jako důkaz, mrkněte http://www.mujplan.cz/postupy/vareni-a-peceni/pril...

tejaja tejaja

9. 6. 2012 12:13

1974andrea: Andrejka, podlhovastá tarhoňa neexistuje, tarhoňa sú guličky, je vždy okrúhla. Podlhovastá cestovina je slovenská ryža ;-)

1974andrea 1974andrea

9. 6. 2012 10:29

tejaja:Ale ta tarhoňa je v té rýži, ne? Autorka píše, že je ta tarhoňa podlouhlá a mně se zdá, že to tak je;-)

tejaja tejaja

9. 6. 2012 10:02

Recept je dobrý, len to, čo je na obrázkoch, nie je tarhoňa, ale slovenská ryža. Tarhoňa je okrúhla, guličky. ;-)

JanaAli

7. 3. 2010 17:11

tesim sa :yes:

michsamant michsamant

7. 3. 2010 15:19

:-p:yes: dobra je!

JanaAli

2. 3. 2010 13:56

Bibinka, dakujem a som rada, ze som napomocna v tomto pripade :-D mne tato chuti naozaj viac, a aj ked som doma na Slovensku varim si len tuto:-K:yes:

Bibinka Bibinka

2. 3. 2010 13:40

JaniAli, dnes jsem jí udělala ke kuřeti a mám pocit, že tak dobroučkou rýži jsem ještě nejedla, opravdu výborná a u nás se zřejmně stane přílohou č.1:-p:-p:-! Dávám 5.bod jak hrom:yes:

michsamant michsamant

2. 3. 2010 13:01

spagetka a toto si ako dokazala napisat :-O

ahaa uz chapem Janka pisala po cesky! ja som myslela,ze spagetka nejako pod JanaAli nickom pisala komentar..som to hned nepochopila :-D

JanaAli

2. 3. 2010 12:52

Mílo doporucuji nudle nejdriv osmazit na oleji, masle, dohneda, nebo alespon aby nabrali nejakou barvu, pak smichat ze surovou ryzi, a vodou, osolit a varit spolu, omlouvam se za moji cestinu, jestli je neco gramaticky nespravne

spagetka :yes:

spagetka spagetka

2. 3. 2010 11:28

Znám a dělám :-p:yes::yes:

Míla

2. 3. 2010 11:20

Díky JanoAli, už chápu, to zkusím, takovou těstovinovou rýži mají i v Tescu, ale nevím jestli jde osmažit. Jinak to můžu smíchat i bez osmažení.

JanaAli

1. 3. 2010 23:30

Míla-podlhovasta tarhona, je dozvedala som sa tzv."slovenska ryza", vyzera presne ako ryza, ale je to cestovina, ktora sa robi ako priloha tak, ze sa osmazi na oleji dohneda a potom sa vari v slanej vode, taktiez byva casto pripravovana vo forme malickych guliciek

rezance su nudle, ktore davas do polievky, male kratke tenke nudle

do takto pripravenej ryze davas bud nudle,alebo tarhonu, nezvykne sa davat oboje :yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: egyptské recepty recepty s přílohou rýže slovenská rýže egyptská rýže s nudlemi egypská ryže rýže na více způsobů slovenska ryza egyptské kuře jak osmazit ryzi slovenska ryže recepty způsob vaření rýže ako sa vari tarhona egyptské nudle eyptské kuře jak se vari tarhona rýže recepty recepty z rýže jak se jmenuje slovenská rýže rýžena jaký způsob egyptske vareni ryze

Suroviny: rýže, voda, máslo, těstoviny tarhoňa, sůl

TopRecepty.cz

Rýže na egyptský způsob

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/z67Y