Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pangas v marinádě

Hodnocení receptu je 5,0 (27×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 150 min Doba přípravy: 150 min

150 min (150 min příprava)

28. 2. 2010 22:11

Suroviny

Porce: 5 porcí

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie5 019 kJ / 1 200 kcal
Bílkoviny101,15 g
Tuky59,88 g
Vláknina12,23 g
Cholesterol 289 mg
Sodík 4,91 g
Sůl12,10 g
Sacharidy59,15 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Zdroj-z časopisu Paní domu

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

martiline martiline

16. 7. 2016 17:38

Pochutnali jsme si. Dobrůtka. :-)

eva hubova eva hubova

15. 2. 2011 19:08

Všem děkuji za fotečky,vyzkoušení a jsem ráda,že chutnalo:-)

Tereza Blazkova Tereza Blazkova

15. 2. 2011 18:16

Evi :-), zkoušela jsem Tvůj receptík, bylo to moc dobré :-). Akorát se mi moc nepovedla krusta, která mi celá odpadla u smažení. Smažila jsem to na mírném plameni, takže příště budu hezky smažit zprudka a bude to určitě lepší ;-). Dovolila jsem si přidat fotečku, ale pokud by se Ti nelíbila, smažu jí ;-).

petdoly

9. 2. 2011 13:26

Evi děkuji za úžasný recept:-K, dnes jsme měli k obědu a byla to opravdu ňamka, moc jsme si pochutnali, neměli jsme s kaší, ale americkými bramborami a bylo to také moc dobré. Posílám bodík a dovoluji si přidat i fotečku :-K:yes:

Jitka

25. 1. 2011 09:26

Recept určitě zkusím, ale ne z pangasia. Minulý víkend jsem dělala norskou štiku. To teda bylo masíčko, 100% chutnější a kvalitnější než pangas. Doporučuji:-D

Ivana Ch

21. 1. 2011 09:24

Pangase jsem právě naložila do marinády, v poledne bude k obědu.:-p:-p:-p:yes:

zizala zizala (moderátorka)

19. 1. 2011 08:32

Tohle mi uniklo, pangase máme rádi :-p:yes:

cardanka

19. 1. 2011 01:56

Evi:-K bohužel je to tak;-)

eva hubova eva hubova

19. 1. 2011 01:52

Holky to máte jedno jestli je to z pangase nebo něčeho jiného,každý si stejně koupí to na co má chuť...taky jsme si mysleli jak kupujem kvalitní vepřové maso a vejce a ejhle,nakonec se zjistí,že i v něm jsou karciogenní látky...a takových potravin je daleko více...to bychom nemohli jíst skoro nic nebo jen to co si vypěstujeme doma:-))

cardanka

19. 1. 2011 01:15

Danielo:-K dovolím si nesouhlasit...pravda říká se, že není šprochu by na něm nebylo pravdy trochu...ale...pokud by jste pravdu měla, lhala by ve svých zprávách Státní veterinární správa ČR a též Státní zemědělská a potravinářská inspekce a to se mi zdá velmi málo pravděpodobné:-K

viz http://www.hoax.cz/hoax/pangasius---je-to-k-jidlu/
...jak psala Sodovka:-K

Daniella O. Daniella O.

19. 1. 2011 01:03

Tento receptik si ukladam, ale urcite udelam z jine drave rybky se stejnou strukturou masa. Pangasius je ryba u nas relativne levna a to z mnoha duvodu.Pro deti nevhodna, je sladkovodni, tudiz neobsahuje temer zadny prirodni zdroj jodu, je pestovana ve znecistenych vodach a nadopovana hormony podporujici jeji rychly rust. Casto je cistena od parazitu a ruznych plisni silne karcinogenni latkou, ktera se prenasi i do masa. Vim, ze je to ryba u nas velice popularni, ale ..../ prosim vsichni se kouknete na odkazy na verejnych web. srtankach...... Prosim.... Podnikatele z Vietnamu musi byt prestastni, ze pronikli na evropsky trh, ale sami tuto rybu neji.......Recept je skvely, ale ne z pangase, i kdyz je urcite chutny, radeji si malinko jedu odepru a udelam z jine ryby......

eva hubova eva hubova

19. 1. 2011 00:38

Díky všem:-))

Eliza Eliza

19. 1. 2011 00:34

Cardani Jani ;-), je to veliká dobrota, kterou budu opakovat. Manželovu večerní porci spdrnul syn, který se zastavil kolem šesté a že prý dlouho nejedl.. Obě děti moc chválily...:-)

cardanka

19. 1. 2011 00:22

Evi:-K ryb není nikdy dost a stále na našem jídelníčku chybí... vítám variace :-pna ryby:yes:ukládám a 20.tý bodík posílám:yes:

Sodovka Sodovka

19. 1. 2011 00:00

Labajova, jestli chceš, tak si přečti vyjádření odborníků na stránkách HOAXU.
http://www.hoax.cz/hoax/

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: marinády na rybu pangas recepty pangas pangas recepty pangas velký pangasius recepty recept pangas marináda na rybu chov pangase marináda na ryby pangasius marinada marináda na rybu pangase pangasius v marinádě pangasius recept grilovany pangas recepty-pangas jak smažit pangase marináda na pangasia marináda na pangasius pangas recept

Suroviny: pangasius, tatarská omáčka, hořčice s feferony, solamyl, pivo světlé, česnek, šťáva citronová, kmín mletý, pepř mletý, sůl, mouka hladká, koření grilovací

TopRecepty.cz

Pangas v marinádě

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/nRgR