Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hrníčkové rizoto

Hodnocení receptu je 4,5 (6×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 40 min

40 min (40 min příprava)

27. 2. 2010 13:18

Suroviny pro 8

8

Nutriční hodnoty

Energie8 004 kJ / 1 913 kcal
Bílkoviny38,50 g
Tuky4,10 g
Vláknina24,50 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 53 mg
Sůl0,15 g
Sacharidy422,50 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Přeji dobrou chuť, obrázky přikládám.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Betina

27. 2. 2010 13:31

:yes::-p

Andrejka7951 Andrejka7951

27. 2. 2010 13:27

Můj chlap miluje rizoto(hlavně to ode mě;-)),tak tuto variantu určitě zkusím.

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: rizoto hrničkova rýže vepřové rizoto s hráškem rizoto s uzeninou hrníčkové recepty recepty rizoto rizoto vepřové maso rizoto s bujonem hrníčkové rizeto rizoto s vepřovým masem a zeleninou rizoto zeleninové rizoto z vařeného masa klasické rizoto s vepřovým masem rizoto masox itaské rizoto rizoto s vepřovým masem a hráškem rizoto veprove hrnečkové rizoto recept levné italské rizoto recept hrníčkové recepty na vepřové maso

Suroviny: rýže, uzenina, cibule, paprika čerstvá červená, bujón zeleninový, voda, sůl, kečup sladký, konzerva vepřová, hrášek sterilovaný

TopRecepty.cz

Hrníčkové rizoto

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/lRxr