Domácí hamburger vepřový
Sezóna grilování a venkovních dýchánků už skončila, ale to nevadí. Výtečný a šťavnatý burger si můžete připravit i doma na obyčejné pánvi. Sáhněte tentokrát po vepřovém masu a domácím dresinku.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 4 656 kJ / 1 113 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 101,90 g |
Tuky | 73,85 g |
Vláknina | 0,70 g |
Cholesterol | 403 mg |
Sodík | 1,05 g |
Sůl | 2,50 g |
Sacharidy | 9,80 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
10. 1. 2014 18:00
Maso stačí osolit a opepřit,když se budete trochu zajímat o gastronomii tak zjistíte že na výrobu hamburgerů se nepoužívají žádné směsi.Neděláte karbenátky tak si to laskavě uvědomte.
30. 5. 2012 15:16
ja osobne davam do smesy masa jeste na jemno nakrajenou cibulku a jedno vejce + trosku worchestru jinak jen sul a pepr
21. 12. 2011 14:14
Jája:
Proč by muselo být maso neochucené, když přidáte jen pepř a sůl? Máte-li kvalitní a čerstvé maso, je přeci jeho devizou jeho chuť a né chuť kořenící směsi a navíc pročtete-li komentáře, dozvíte se, že je možné použít jakékoliv koření, sýra, a nebo worchesteru i kořenící směsi. Je to jen o fantazii kuchaře.
Biftek máme také nejraději jen pepř a sůl . A o vodě se v komentářích taktéž píše .
Proč by muselo být maso neochucené, když přidáte jen pepř a sůl? Máte-li kvalitní a čerstvé maso, je přeci jeho devizou jeho chuť a né chuť kořenící směsi a navíc pročtete-li komentáře, dozvíte se, že je možné použít jakékoliv koření, sýra, a nebo worchesteru i kořenící směsi. Je to jen o fantazii kuchaře.
Biftek máme také nejraději jen pepř a sůl . A o vodě se v komentářích taktéž píše .
21. 12. 2011 13:45
Eliza: no, Eli, jestli umí vařit tak dobře, jak "ovládají" pravopis, tak....
21. 12. 2011 12:15
n já se nedivim že jim to přišlo hnusný jak prse, maso neochucený a ještě s přidanou vodou( ?????) , a ten dresing? NO COMMENT.
1. 8. 2011 14:47
vyskousejte recept stavnata lucka syr je vevnitr masa avypada jak letajici talir kdys do nej kousnete tak vytece syr najdete bestak na netu nebo se podivejte na porad vasnivy jedlik co chodi na spektrum men vs food je tam spousta dalsich grylovanych chutovek
29. 7. 2011 16:18
Výborné je přidat do smesky na hamburgery trochu worchesteru.
29. 7. 2011 16:12
Zdravím.
Samozřejmě můžeme zvolit i jiný druh masa, např. hovězí bude také dobrá volba .
Myslím, že Eliza to trefila .
Chlapi, a co použít místo pepře kořenící směs Gril?... Ta je o dost výraznější, jak pepř. Jen pozor na přidání soli. Ta už totiž zpravidla v kořenící směsi bývá.
Samozřejmě můžeme zvolit i jiný druh masa, např. hovězí bude také dobrá volba .
Myslím, že Eliza to trefila .
Chlapi, a co použít místo pepře kořenící směs Gril?... Ta je o dost výraznější, jak pepř. Jen pozor na přidání soli. Ta už totiž zpravidla v kořenící směsi bývá.
29. 7. 2011 15:34
Mně recept připadá v pohodě. Jde spíš o to, jestli s kámošem umíte vařit...
29. 7. 2011 15:32
skoušeli sme to s kamarádem a bylo to hnusný jako prase ten 1 hambáč ale ten druhej už trošku měl chut ale příště rači to udelame z kuřecího :D :D :D
22. 1. 2011 21:45
Pizza by byla taky fajn . U nás k tomu taky musí být jen bulky sypané sezamem.... s houskou to není úplně ono (pro nás) . Tak dobrou chuť u pizzy.
22. 1. 2011 18:21
chtěli jsme si recept připravit,ale v krámě neměli bulky dem si dělat pizzu
27. 2. 2010 13:23
27. 2. 2010 12:00
Ano, je to šťavnatější a lépe se směs vyšlehá. Té vody ale opravdu jen malinko - cca 3 lžíce.
27. 2. 2010 10:14
Je lepšie,keď ide do hamburgera voda?Je to šťavňatejšie?Ešte som to neskúšala.
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Lahůdkový francouzský salát
Přidáno před 1 hodinou
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 11 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 12 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 14 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 17 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 20 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Krtkův dort na plechu
ibidasova@centrum.cz uvařila před 41 minutami
Medové máslo
marekbertha uvařil před 1 hodinou
Gnocchi s medvědím česnekem, žampiony a smetanou
KatkaCechova uvařil před 1 hodinou
Pravý vepřový guláš
predseda123 uvařil před 1 hodinou
Špekáčky na černém pivu II
MadamChic uvařil před 1 hodinou
Jogurtový beránek podle Josefa Maršálka
Jajaj uvařil před 2 hodinami
Šlehačkový beránek
RADULKA13 uvařila před 2 hodinami
Jednoduchý bramborový guláš s fazolemi
Golian uvařila před 7 hodinami
Kuřecí čtvrtky pečené na bramborách
Kamil@ uvařila před 11 hodinami
Minutková marinovaná krkovice s máslovou zeleninou
slavka744 uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Deset kroků k dokonalé velikonoční nádivce: Správnou chuť dá tučnější uzené, pečivo je lepší opečené a vejce se nepřidávají celá
Jak připravit burger z mletého masa? Tuto pochoutku připravíme na pánvi nebo na grilu
Jak připravit hamburger? Poradíme snadný postup, který zvládne každý
Další recepty
Tématické fráze: domácí hamburger z mletého masa domácí hamburger hamburger z mleteho masa hamburger recept domácí hamburger recept výroba hamburgrů hamburger z vepřového masa domácí hamburgery vyroba hamburgeru dresing na hamburger recept na domácí hamburger recept na hamburger směs na hamburger maso na hamburger hamburger z mleteho veproveho masa hamburger recept na hamburgery z mletého masa domácí hamburger z vepřového masa vepřové hamburgry recepty na hamburgery z veproveho masa
Suroviny: maso vepřové mleté, sůl, pepř, voda, houska hamburgerová, salát ledový, rajče, okurka čerstvá, cibule, madeland, majonéza, kečup sladký, hořčice
Domácí hamburger vepřový
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/08YK
15 názorů