Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Výtečná klobása na pečení

Hodnocení receptu je 4,2 (4×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba tepelné úpravy: 60 min

60 min (60 min tepelná úprava)

25. 2. 2010 15:18

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie19 186 kJ / 4 586 kcal
Bílkoviny674,70 g
Tuky176,00 g
Vláknina26,40 g
Cholesterol 1,95 g
Sodík 19,47 g
Sůl37,00 g
Sacharidy68,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Je to klobása na pečení nebo grilování. Pokud ji bude někdo udit, nezaručuji úspěch .

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

jan.alois jan.alois

25. 2. 2010 21:48

Máš to tam kluku :-D:-))

jan.alois jan.alois

25. 2. 2010 21:17

Jo Milošku jdu na to.

zizala zizala (moderátorka)

25. 2. 2010 19:40

Ježkovy voči, to musí bejt doobrýýý :-p:yes::yes:

gmptop gmptop

25. 2. 2010 17:20

Jeniku, ještě ty brambory holeček, to tu ještě nejni.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: klobásy na pečení prát do klobás pečení klobás hovezi prat klobasa na pečení domácí pečené klobásy prát na klobásy jak udělat prát hovězí klobása jak udit klobásy uzení klobás v troubě domácí klobásy pečené v troubě pečení klobásy peceni bile klobasy pečení klobas v troubě domácí klobásy na pečení jak udit hovězí maso vepřový prát peceni bilych klobásy prát klobásy

Suroviny: přední hovězí, plec vepřová bez kosti, krkovice uzená, česnek, sůl, rychlosůl, paprika sušená sladká, pepř, voda, střeva vepřová, špejle, sádlo

TopRecepty.cz

Výtečná klobása na pečení

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/w0mM