Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Medovník z těsta na perníčky

Receptů na medovník je hodně, ale tenhle je opravdu vynikající. Výhoda je, že těsto můžeme mít připravené předem i v mrazáku a pak je otázkou okamžiku, než upečeme korpusové placky a vyšleháme krém. Z těsta jsou i výborné perníčky - ihned měkké!

Hodnocení receptu je 4,7 (11×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 10 min

40 min (30 min příprava + 10 min tepelná úprava)

24. 2. 2010 12:38

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Nutriční hodnoty

Energie21 246 kJ / 5 078 kcal
Bílkoviny76,90 g
Tuky260,12 g
Vláknina15,00 g
Cholesterol 1,16 g
Sodík 1,93 g
Sůl0,57 g
Sacharidy599,83 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Vím, že je tu medovníků hodně, ale tenhle je opravdu vynikající.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

proch

24. 2. 2010 13:22

:-O:-O Na medovníky mám již několik receptů a musí se nechat proležet několik dní, aby byl změklý a vláčný. Tento určitě brzy vyzkouším - napsaný se mi líbí, tak ještě v reálu. pa jitka

yanull yanull

24. 2. 2010 13:20

Posílám bodík za hezký medovník :yes::-p:-Ka připojuji dotaz¨. Aničko můžeš sem napsat jaké množství na lžičce je 10 g sody? Mně na té hrchle se to nepodaří přesně zvážit. :-S

Ivana79 Ivana79

24. 2. 2010 12:51

Verím,že je výborný;-)Ukladám

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: arménský medovník zkaramelizované salko perníkový medovník testo na pernícky medovník originál recept medovník salko cena medovníku medovnik medovník recept recept z pernikoveho testa perníčky jak dlouho nechat odlezet medovnik jak dlouho nechat uležet těsto na perníčky salko zkaramelizované testa na pernicky medovník cena těsto na perníčky odležet nechat těsto odležet medovník perníkový krém do perníčků

Suroviny: mouka hladká, tuk hera, cukr moučkový, med, vejce, soda jedlá, koření do perníku, salko, máslo, káva, rum, ořechy vlašské

TopRecepty.cz

Medovník z těsta na perníčky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/K8ZY