Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pivovarský tokáň

Není to guláš ani perkelt, ale pochází ze stejného kraje. Pivovarský tokáň přišel z Maďarska a chutná skoro svátečně. Tradičně se připravuje z hovězího masa, ale doporučujeme vyzkoušet i variantu s vepřovým, například z kýty nebo plece.

Hodnocení receptu je 5,0 (62×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 75 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 60 min

75 min (15 min příprava + 60 min tepelná úprava)

23. 2. 2010 14:34

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Nutriční hodnoty

Energie6 642 kJ / 1 588 kcal
Bílkoviny137,39 g
Tuky80,32 g
Vláknina16,76 g
Cholesterol 294 mg
Sodík 346 mg
Sůl0,60 g
Sacharidy64,20 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Irrena Irrena

2. 3. 2016 10:07

Dneska vařím:-p:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

13. 9. 2015 23:14

Irule: Díky moc :-)

Irule Irule

13. 9. 2015 20:49

Jani super, moc dobré :-p:yes:, dostala jsem pochvalu i od tchána :-8, díky moc za recept, posílám foto a určitě jsem nedělala naposledy :-K

JanaDorazinova JanaDorazinova

3. 3. 2015 23:32

feferonka: děkuji :-)

feferonka

3. 3. 2015 23:15

Rodinka si moc pošmákla..díky za recept a posílám bodík;-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

9. 2. 2015 23:33

alus.s: Děkuji :-)

alus.s

9. 2. 2015 21:04

vařila jsem dnes k obědu, moc jsme si pochutnali :-p :yes: :-p. Jani, vynikající recept :yes: 21 bodík

Dana

2. 12. 2011 17:09

super recept co má člověkpořád vymýšlet k večeři

JanaDorazinova JanaDorazinova

29. 6. 2011 12:43

xanny: díky, ty jo, já bych na tohle jídlo skoro zapoměla:-D. Máme dnes fakt možnosti vařit denně cokoliv a všechno chceme vyzkoušet a pak zapomeneme na naši klasiku;-)

xanny

29. 6. 2011 12:18

Náš dnešní oběd :-p, jako příloha těstoviny. Nemělo to chybu, přidávám další bod :yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

5. 2. 2011 16:19

Radku, ta cibule musí být tmavá, než se dá maso. Paprika je jen barevnější doplněk. Najdi si "Śoférský guláš", tam není žádná paprika a barva je hnědá. Já to raději dopíšu do receptu.;-)

radek

5. 2. 2011 13:36

me by zajimalo,z ceho vam ten gulas tak ztmavl,chytl cervenou barvu,delal sem ho,dal sem tam vse,ale barva byla svetla:-(

JanaDorazinova JanaDorazinova

13. 7. 2010 20:06

Barule (neregistrovaný/á), já dělám vše většinou v tlakovém hrnci, takže asi 20-25 min;-)

Barule

13. 7. 2010 17:41

muzu se zeptat jak dlouho se to dusi ?? je tam jen zmineno zhe 5 minut pred dokoncenim....;-)

MIKIKE MIKIKE

4. 5. 2010 17:16

diky Janicko za radu:-):yes:

1 2 3 4 5

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: pivovarský vepřový tokáň tokáň tokáň recept pivní tokan pivovarnický tokáň pivovarský vepřový tokáň, kuřecí tokáň co je tokáň recept na tokán recept tokáň vepřový tokán vepřový pivovarský tokáň tokán - recept tokáň recepty recepty tokáň pivovrský tokáň pivovarský tokáň,recept pivovarský tokáň,recept co je to tokan veproví tokáň

Suroviny: kýta vepřová, cibule, česnek, feferonka, sůl, sádlo, mouka hladká, vývar masový, paprika sušená sladká, pivo světlé, paprika čerstvá červená, sýr strouhaný

TopRecepty.cz

Pivovarský tokáň

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/gp53