4.3K čtenářů
35 m
Redakce Recepty.eu
Když se polijeme pivem a skvrnu ihned po polití vyčistíme savým hadříkem, neměly by zůstat žádné skvrny.
Pokud ano, vyčistíme je nejlépe teplou vodou.
Listy scedíme, polozíme na prkénko, do každého listu dáme nachystaný plát sýra na smažení, lehce osolíme
Fazolky nakrájíme a dusíme asi 10 minut. Na středně velkém plameni rozehřejeme olej a jemně nasekáme
Zelné listy spaříme v horké vodě. Brynzu, tavený sýr a nastrouhaný sýr smícháme s natí
Tvrdý sýr nakrájený na silnější plátky, obalíme v hladké Obalíme v něm sýr a nakonec ho obalíme ve strouhance
vymazané máslem, přidáme mandle, smetanu a nastrouhané sýry
Tvrdý sýr nakrájený na silnější plátky, obalíme v hladké Obalíme v něm sýr a nakonec ho obalíme ve strouhance
Ze sýra odkrojíme kůrku a nakrájíme ho asi na 1 cm Při pomalém smažení se sýr rozteče.