Prémiový obsah
★★★
15.8K čtenářů
25 m
Kuchař Berda
Pokud vytáhnete máslo z ledničky a ještě tvrdé ho potřebujete namazat, použijte škrabku na brambory na nakrájení tenkých plátků, které půjdou namazat bez problémů.
s kořením a česnekem, vzniklou směsí potřeme celé hermelíny a zabalíme do alobalu.
kdybychom do nich chtěli vložit hermelín. Teprve pak vložíme okořeněný hermelín a alobal zamotáme
Hermelín potřeme mletou paprikou smíchanou s olejem Zabalíme do alobalu a dáme na gril.
a každého takto připraveného pstruha zabalíme do alobalu
Všechny suroviny promícháme a naneseme na hermelín Připravíme si kousek alobalu a do středu položíme hermelín
Hermelíny obalíme v grilovacím koření a každý jednotlivě důkladně zabalíme do alobalu.
Hermelín potřeme směsí oleje a grilovacího koření a Poté zabalíme do alobalu a grilujeme asi 10-15 minut
do alobalu. oblíbený salát, opečený toast, džem a nakonec dáme grilovaný