Nemáme-li k dispozici moučkový cukr, je možné jej vyrobit pomletím cukru krupice v el.
mlýnku na kávu.
Pokud navíc do cukru nasypeme i trochu vanilkového, bude mletý cukr výrazně a příjemně vonět.
rozdělte na čtyři bochánky, ze kterých vytvarujte bagety Vykynuté bagety potřete vejcem smíchaným s trochou
Spoj dobře uzavřeme a bagety přeneseme na připravený Po upečení necháme bagety vychladnout na mřížce.
V míse promícháme všechny mouky se solí. Droždí rozmícháme v trošce vlažné vody, do které přidáme med
Plátky bagety potřeme po bou stranách směsí česneku Do každého talíře dáme dva krajíčky bagety a přelijeme
Bagety pečte 3 minuty, ztlumte teplotu na 200 °C a
Žiletkou uděláme na bagetách zářezy cca 5 mm hluboké Po upečení necháme bagety vychladnout na mřížce.
Naskládáme bagety na plech vyložený pečícím papírem Bagety pečeme do zlatohněda.