Koláče s drobenkou budou šťavnatější, když je ihned po upečení mírně pokapeme smetanou ke šlehání.
Vypracujeme hladké těsto a vtlačíme do formiček na košíčky
natlačíme tenkou vrstvou do vymaštěných formiček na košíčky upečeme v horké troubě. (180 °C, 7 – 9 minut) Vychladlé košíčky
Ze surovin na těsto vypracujeme linecké těsto a menší Suroviny smícháme.Na dno košíčku dáme půl lžičky pikantní
Nám se nejvíce osvědčila tato: Linecké košíčky naplníme Linecké košíčky necháme ztuhnout a naskládáme do krabic
Bagetu nakrájíme na plátky. Opečeme na rozpálené suché pánvi nebo v toastovači. V misce smícháme ricottu
Rajčata důkladně omyjeme, nakrájíme na kostky a dáme do mísy. Poté osolíme mořskou solí a čerstvě mletým
Formu si vyložíme pečícím papírem a troubu předehřejeme na 160 stupňů. Mouku, sůl a kypřící prášek smícháme
Cibulku osmahneme na půlce másla. Přidáme rýži, zamícháme a nalijeme vroucí vodu. vaříme 8 minut. Přidáme