Ještě teplý koláč s drobenkou hned po upečení polijte několika lžičkami smetany. Bude chutnější a vydrží déle čerstvý. Jde to i s rozpuštěným máslem.
Všechno ovoce důkladně omyjeme a necháme okapat. Jahody si překrojíme na čtvrtky. Všechny přísady kromě
(nemusí být) a poté cukrářským sáčkem nastříkneme tvarohový Ozdobíme ovocem a necháme odležet v lednici.
pomocí zdobícího sáčku do tartaletek a dozdobíme čerstvým ovocem.
korpusy a zbytkem krému potřeme vrchní část a ozdobíme ovocem
Na válu si zpracujeme z tuku, tvarohu, mouky a žloutků těsto, které necháme půl hodiny odležet. Poté
Těsto nabíráme lžící a pomocí druhé vytvoříme noky, Vaříme zhruba 10 minut, noky bý měly vyplavat.
Uhněteme těsto a lžící tvoříme noky, které uvaříme Noky servírujeme s rajčaty a hoblinky parmazánu.
Cukr rozdělíme na dvě části. Jednu část rozšleháme se žloutky, tukem, tvarohem a vanilkovým cukrem. Z