Prémiový obsah
★★★
4.9K čtenářů
1 h
Redakce Recepty.eu
K přípravě receptu je potřeba alobal.
Koláče s drobenkou budou šťavnatější, když je ihned po upečení mírně pokapeme smetanou ke šlehání.
PEČENÝ VÁNOČNÍ KAPR A tak dnes naše výborné sladkovodní VÁNOČNÍ SMAŽENÝ KAPR Rybí maso má i své nedostatky,
Na másle restujeme nastrouhanou zeleninu a nasekanou cibuli. přidáme koření, kolečka citronu a kůru,
Porce kapra omyjeme, lehce osušíme papírovou utěrkou Kapra podáváme s vařenými bramborami a obloženého plátky
Očištěné porce kapra pokapeme citrónovou šťávou a necháme Pečené porce kapra přeložíme na talíře, do vypečené
Rybu osolíme, opepříme a lehce posypeme moukou. Pečeme na rozehřátém oleji dozlatova. Do pánve přidáme
Půlky kapra nakrájejte na jednotlivé porce.
Kapra vykuchejte, odřízněte z něj hlavu a plout vyřízněte Zbývajícího kapra osmažte.