Prémiový obsah
★★★
1.5K čtenářů
1 h
Redakce Recepty.eu
Vepřové i hovězí steaky solíme vždy téměř před koncem přípravy, nikdy ne na začátku.
Maso by ztratilo mnoho vody, bylo by vyschlé a ne šťavnaté.
šťávy vmícháme smetanu a necháme přejít varem. bramborami a čerstvou zeleninou podle chuti.
zeleninu, jako třetí vrstvu opět brambory. 2 lžičkách horké vody rozmícháme masox, zalijeme smetanou
Kapra povaříme ve vývaru společně s kořením doměkka omáčkou společně s kandovanými bramborami.
Očištěné a nakrájené brambory uvaříme v osolené vodě Po uvaření je zahustíme směsí ze smetany a mouky.
Brambory uvaříme v osolené vodě a v míse smícháme se smetanou a lisovaným česnekem.
této chvíli přidáme rajčata nakrájená na plátky, smetanu a mléko, dosolíme a dusíme do změknutí brambor.
Brambory uvaříme ve slupce a poté rozkrojíme na poloviny Kousek pomocí lžíce vydlábneme a naplníme zakysanou smetanou
Brambory rozkrojíme na půl. Hotové brambory podáváme se smetanou, posypané pažitkou
Hrníčku smícháme zakysanou smetanu, majonézu a prolisovaný Předvařené brambory uvařené ve šlupce rozkrojíme na
podušenou paprikou a fenyklem a zalijeme ochucenou smetanou plátky syrových brambor.
Zakysanou smetanu osolíme, opepříme a nastrouháme do Brambory zalijeme směsí ze smetany a ještě chvíli zapečeme