2.2K čtenářů
2 h
janapozarova
Skvrny od smůly nejlépe odstraníme odlakovačem na nehty a nebo je potíráme hadříkem namočeným v benzínu.
Touto směsí důkladně potřeme jehněčí, které necháme Do žáruvzdorné nádoby vložíme brambory překrájené na
Příprava brambor: Brambory uvaříme v osolené vodě a
Na brambory se rozloží rozklepané karé, posolené, popepřené a opět se přikryje vrstvou brambor, kterou rovněž
Touto směsí důkladně potřeme jehněčí, které necháme Do žáruvzdorné nádoby vložíme na půlky nakrájené brambory
Z jehněčího masa odřízneme tučné části a kůži nařízneme Servírujeme s kapustičkami nebo bramborami.
Maso omyjeme a osušíme. Na pracovní ploše maso nařízneme na co největší plát, osolíme, opepříme a připravíme
Maso nakrojíme, osolíme, opepříme a osmahneme na pánvi, poté dáme do pekáče. Na oleji osmahneme česnek
Nejprve propláchneme bulgur a necháme okapat. Maso osušíme, nakrájíme na centimetrové kostky, cibuli