Prémiový obsah
★★★★
8.2K čtenářů
2 h
Redakce Recepty.eu
Bílý chřest oloupejte škrabkou na brambory nebo speciální škrabkou na chřest. Loupejte od hlavičky směrem dolů. Mladý zelený chřest loupat nemusíte.
Asi po 20 minutách přilijeme 500 ml vína a dusíme pod Víno doléváme podle potřeby.
Asi po 20 minutách přilijeme 500 ml vína a dusíme pod pokličkou Víno doléváme podle potřeby.
Podlijeme vínem přidáme špetku kmínu a zaprášíme moukou
Hovězí maso osolíme a orestujeme na rozpáleném másle Podléváme vývarem, popřípadě červeným vínem.
Po částech přiléváme víno a dusíme do měkka. Steak podáváme s liškami na víně a opečeným bramborem
Poté žampiony vmícháme k masu, přidáme víno a vše ještě
krátce restujeme s masem, přidáme koření a zalijeme vínem Ragú dusíme zakryté na mírném plameni, dokud nezměkne
Maso očistíme, omyjeme a nakrájíme na malé kostky. Na rozehřátém oleji osmažíme ze všech stran, osolíme