Skvrny od čokolády nebo kakaa odstraníte jednoduše v teplé vodě s pomocí mýdla.
U jemných choulostivých látek používáme nízkotučné mléko.
Látku do něj ponoříme a vymácháme ve vodě.
Houbovou směs smícháme s krupkami a scezeným hráškem Hotový houbový šoulet s telecím masem dochutíme rozmarýnem
Hrách přes noc namočíme a poté uvaříme doměkka. Kroupy a maso také uvaříme a maso nakrájíme na kostičky
Opraný, přebraný a den předem namočený hrách uvaříme doměkka. Smícháme ho s uvařenými kroupami, osolíme
Hrách propláchneme a namočíme ho asi na 4 hodiny do studené vody. V této vodě ho pak uvaříme doměkka
Houby si nakrájíme na malé kousky. Mrkev a cuketu si oloupeme a nakrájíme. Na rozpáleném oleji orestujeme
Houby umyjeme, nakrájíme a uvaříme v osolené vodě s bobkovým listem. K horkým houbám přidáme ještě cibuli
Cibuli nasekanou nadrobno necháme zapěnit na sádle. Potom přidáme červenou papriku, mleté černé koření
Houby podusíme na másle s nadrobno nasekanou cibulkou. Podlijeme vínem, přidáme šafrán a kmín. Jakmile
Těsto rozdělíme na 8 obdélníků a dáme na plech vyložený pečícím papírem, dáme do lednice. Mezitím orestujeme
Houby nakrájíme, povaříme 10 minut v osolené vodě, scedíme a opláchneme. Do kastrolu dáme olej, cibuli