Prémiový obsah
★★★★
2K čtenářů
25 m
Redakce Recepty.eu
Pokrm je vhodný na párty, slavnostní oslavy nebo romantické večeře.
Když potřebujeme loupat rajčata, před ponořením do vařící vody nakrojíme ve slupce křížek asi 1 cm velký, ve vodě se pak naříznutá slupka nadzvedne a je jednoduché začít loupat.
Svíčkovou nakrájíme na menší kousky a umeleme v mlýnku na maso. Raději dvakrát, aby byla jemná. Směs
Žloutky vyšleháme s cukry do pěny. Přidáme mouku, kypřící prášek, povolené máslo a sníh, který jsme vyšlehali
Maso osolíme, opepříme a vmícháme capary. Poté přidáme kečup, hořčici a hezky naservírujeme na talíř.
Lososa naškrabeme a smícháme s cibulkou, koprem, lžičkou hořčice a vejcem. Směs dle chuti osolíme, opepříme
Čerstvá rajčata nasekáme na kousky a smícháme s nadrobno nasekanou jarní cibulkou. Česnek prolisujeme
Lososa nožem nasekáme na malé kousky. Dáme do mísy, osolíme a opeříme. Zakápneme limetkovou nebo citronovou
Maso zbavíme všech blanek, omyjeme, osušíme a nameleme nebo naškrábeme. Dáme do mísy a smícháme se solí
Maso zbavíme všech blanek, omyjeme, osušíme a nameleme nebo naškrábeme. Dáme do mísy a smícháme se solí
Čerstvá rajčata nasekáme na kousky a smícháme s nadrobno nasekanou jarní cibulkou. Česnek prolisujeme
Maso naškrábeme a smícháme se solí a pepřem. Zakápneme olivovým olejem a dáme na talíř. Ozdobíme pár