1.8K čtenářů
50 m
janapozarova
Vepřové i hovězí steaky solíme vždy téměř před koncem přípravy, nikdy ne na začátku.
Maso by ztratilo mnoho vody, bylo by vyschlé a ne šťavnaté.
Přeliv přelijeme do hrnce a krátce povaříme. Cheesecake podáváme s višňovým přelivem.
Cheesecake pečeme v troubě na 180 stupňů 10 minut, Hotový cheesecake necháme vychladnout při pokojové
V míse smícháme mouku, kypřící prášek a špetku soli. Uprostřed uděláme důlek, do kterého vyklepneme vejce
V hrnci opražíme kmín nasucho, poté přilijeme víno a přidáme skořici, hřebíček, muškátový oříšek šťávu
použít můžete samozřejmě i mixer nebo tak :) Já jsem cheesecake zůstal "křupavý") Po vyjmutí by se měl cheesecake
Hotovou náplní zalijeme vychladlý korpus na cheesecake Pečený cheesecake servírujeme dokonale vychlazený,
Sušenky rozdrtíme a promícháme s máslem a směs natlačíme do dortové formy. Sušenky budou tvořit spodní
Všechny suché suroviny dobře smícháme, v jiné nádobě rozmícháme vejce, mléko a olej. Směs s mlékem přidáme
V míse smícháme mouku, kypřící prášek, vanilkový cukr, krupicový cukr, sodu a špetku soli. Vejce ušleháme
Kachní prsa opláchneme pod vodou a osušíme na papírové utěrce. Připravíme si marinádu z pomerančové a
Do mísy dáme žervé, kůru z limetky, cukr a promícháme. v jiné misce ušleháme smetanu a vmícháme ji do