3.9K čtenářů
2 h
Redakce Recepty.eu
Jakoukoliv rýži (i z varných sáčků) vždy pořádně propláchneme až je voda čistá.
Škrob totiž působí rozvaření rýže při vaření.
A abychom měli úplnou jistotu sypké rýže, tak po dokonalém opláchnutí ji orestujeme na oleji s cibulkou a potom ji teprve přelijeme vodou a necháme vařit.
Rýže se OPRAVDU nerozvaří! Je dobré po zalití dát do rýže kostku bylinek: tymián.
Kostka obsahuje olivový olej, který taktéž značně potlačí rozvaření rýže.
Na pánvi na oleji opečeme kachní prsíčka, přidáme nakrájené
Poté přidejte červený vinný ocet a nechte 3 minuty Kachní prsa: Prsa omyjte, očistěte a osušte.
Kachní prsa omyjeme, osušíme a zlehka nařízneme povrch Kachní prsa vložíme do pekáče, zakryjeme alobalem a
Kůži nařežeme, osolíme a opepříme. Na mírném plameni, kůží dolů pomalu opékáme kachnu tak, abychom z
Kachní prsa opláchneme pod vodou a osušíme na papírové Přelijeme na kachní prsa a necháme 1-2 hodiny odpočívat
Prsa si omyjeme, osušíme, osolíme, okmínujeme a pečeme Horké potřeme sádlem a naplníme kachním masem.
Prsa si potřeme kořením a necháme odležet v oleji, přidáme výpek z masa, uvaříme a zjemníme máslem, prsa
Kachní prsa si nařízneme, osolíme a opepříme. Kachní prsa dáme znovu na pánev.
Kachní prsa omyjeme, osušíme a kůži na nich nakrájíme Horkou omáčkou přelijeme kachní prsa.