Prémiový obsah
★★★
7K čtenářů
45 m
Redakce Recepty.eu
Tvrdou hořčici zakápneme šťávou z citrónu nebo pomeranče, trochou oleje a rozmícháme.
Získáme opět správnou konzistenci a navíc zajímavou chuť.
Brambory omyjeme, uvaříme ve slupce, oloupeme, nakrájíme na kolečka nebo na kostky. Nakrájíme mrkev a
Přidáme hořčici, natrhaný listový salát a kousky hrachových
olivový olej, hořčici, sůl a pepř smícháme a přidáme do salátu
Spolu s nasekanou pažitkou je vmícháme do salátu. Na talíře upravíme karbanátky s bramborovým salátem
rozdělíme ho na menší kousky, které přimícháme do salátu cukr a sůl v našem oblíbeném poměru), nebo spojíme salát
Brambory uvaříme ve slupce, necháme pořádně vychladnout, oloupeme je a nakrájíme na kostičky. Na zálivku
Nové brambory neloupeme, pouze očtistíme a uvaříme. Pokud nemáme k dispozici nové, musíme je po uvaření
Bulgur uvaříme podle návodu a necháme vychladnout. Brambory a vejce nakrájíme na drobné kostičky, mrkev
Brambory uvařené ve slupce oloupeme a nakrájíme na kostičky. Přidáme rovněž na kostičky nakrájenou nivu
brambory dáme do mísy, přidáme hrášek a mrkev, do salátu Bramborový salát necháme před podáváním asi 30 minut