Prémiový obsah
★★★
68.6K čtenářů
1 h 20 m
Kuchař Berda
Ještě teplý koláč s drobenkou hned po upečení polijte několika lžičkami smetany. Bude chutnější a vydrží déle čerstvý. Jde to i s rozpuštěným máslem.
Mořskou směs necháme zvolna rozmrazit, opláchneme ji pod studenou vodou a necháme okapat. Hrášek dáme
Den předem promícháme na nudličky nakrájené maso se solamylem a dáme do ledničky. Ve woku rozehřejeme
Vepřové řízky naklepeme, nakrájíme na nudličky a promícháme se sójovou omáčkou. Ananas necháme okapat
V hrnci zahřejeme olej, přimícháme do něj protlak, krátce orestujeme a zalijeme vínem, pomerančovou šťávou
Tofu si nakrájíme na malé kousky a smícháme v míse Na rozpáleném olivovém oleji si orestujeme tofu s
Tofu pokrájíme na větší kousky. na plech s vyšším okrajem nebo do pekáčku spolu s tofu
Tofu nakrájíme na plátky, pokapeme 3 lžícemi sójové omáčky a počkáme, až se do tofu vsákne.
Do marinády naložíme tofu a dáme do lednice alespoň Orestujeme na něm zeleninu, poté přidáme marinované tofu
Sýr tofu nakrájíme na kostičky, krátce ho orestujeme zeleninu podáváme posypanou opečenými kostičkami sýra tofu
Děkuji za recept, který určitě vyzkouším. Jsem zvědavá na chuť zázvoru. Nedávno jsem měla tofu v ruce v Albertu, a byla jsem mile překvapená nízkou cenou, žila jsem totiž v domnění, že je to jedna z finančně náročných zdravých ingrediencí.