Prémiový obsah
★★★
9.9K čtenářů
1 h 40 m
Kuchař Berda
Díky kyselému prostředí dojde k chemické reakci, která zpomalí proces vaření. Brambory v pokrmech s kysaným zelím proto vařte vždy odděleně.
Očistěné a umyté maso rozřízneme na větší plát, který naklepeme, osolíme a opepříme. Potřeme jej utřeným
dva bramborové pláty vyválené z těsta, zabalíme do rolády Roládu nakrájíme , podáváme se zelím a se smaženou
Pak maso zavineme do rolády a svážeme pevnou nití, Roládu potřeme olejem, posypeme grilovacím kořením
Skopovou plec vykostíme a z kostí uvaříme vývar. Měkkou roládu vyndáme a uchováváme teplou.
Nakrájenou cibulku zpěníme na tuku, přidáme sladkou papriku a maso nakrájené na kostky, osolíme a zakryté
Maso očistíme, nakrájíme, cibuli nasekáme najemno, orestujeme na oleji, přidáme maso. Poté přidáme koření
Na oleji orestujeme nakrájenou cibuli, přidáme maso nakrájené na kousky a opečeme. Ochutíme solí, pepřem
Do hrnce nalijeme 3 litry vody, vložíme omyté maso, přidáme 1 oloupanou mrkev, překrojený fenykl, oloupaný