Prémiový obsah
★★★★
25.1K čtenářů
3 h
Kuchař Berda
Pokud máme již déle uvařenou rýži, například z minulého dne, a chceme ji ohřát k obědu, můžeme ji vložit do čistého neporušeného mikroténového sáčku a na několik minut ponořit do horké nebo vařící vody.
Vykostěnou skopovou kýtu protkneme stroužky česneku Při pečení kýtu potíráme olejem.
Skopovou kýtu necháme odležet v marinádě z octa, vody Pak kýtu vyndáme, šťávu zbavíme mastnoty, poprášíme
Skopovou kýtu naklepeme, osolíme, v hrnci rozehřejeme olej a ze všech stran kýtu opečeme.
Očištěnou kýtu dobře naklepeme a potom hustě potřeme Naloženou kýtu opláchneme, protáhneme hustě slaninou
Maso opláchneme, osušíme, okrájíme přebytečný tuk a nakrájíme maso na kostičky velké asi 2 cm. Kostky
Maso odblaníme, umyjeme, prošpikujeme polovinou očištěného česneku nakájeného na proužky. Opečeme na
Maso omyjeme a nakrájíme na nudličky. Cibuli oloupeme, omyjeme, nakrájíme na kostičky a na rozpáleném
Skopovou kýtu vykostíme, hodně a důkladně naklepeme Povrch nasolíme, kýtu protkneme kousky česneku a proužky
Na oleji orestujeme nakrájenou cibuli, přidáme maso nakrájené na kousky a opečeme. Ochutíme solí, pepřem