Prémiový obsah
★★★★
28K čtenářů
1 h
Redakce Recepty.eu
Vejce uchováváme vždy špičkou dolů, aby žloutek ležel na bílku a ne ve vzduchové bublině.
Žebírka zbavíme tuku, odblaníme, při okrajích a od Opečená žebírka rozdělíme na talíře, zakápneme lžičkou
Všechny přísady smícháme a necháme uležet. Mezitím si očistíme žebra a rozdělíme je na menší kousky.
Žebra rozdělíme na kousky a dáme do mísy. V misce smícháme olej s mletou paprikou, chilli, kmínem,solí
vymažeme sádlem a vložíme do něj kousky vepřových žebírek Během pečení podléváme vývarem.
Žebra očistíme a rozdělíme na části. Poté Na pánvi rozpustíme máslo a žebra zprudka osmahneme. Vyjmeme
Boky ze selete s žebry rozporcujeme na jednotlivá žebírka Během pečení žebírka pravidelně otáčíme.
Žebírka posekáme a napolo uvaříme v osolené vodě s Na tuto vrstvu vložíme žebírka, osolíme, potřeme jemně
Maso si osolíme, obalíme ve směsi koření, dáme do mísy a zalijeme mlékem, necháme asi 6 hodin marinovat
Maso odblaníme, umyjeme, prošpikujeme polovinou očištěného česneku nakájeného na proužky. Opečeme na
Žebírka dáme do pekáčku nebo zapékací mísy, posypeme rozmarýnu, které poklademe vedle sebe, na ně dáme upečená žebírka