Prémiový obsah
★★★
18.2K čtenářů
1 h 10 m
Kuchař Berda
Nikdy je nemyjeme vodou, odstraňují se mnohem hůře.
Nejlepší je to alkoholem nebo zředěným čpavkem.
Potřeme jím látku, necháme působit.
Pak je teprve vypereme.
Prorostlou uzenou slaninu nakrájíme na malé kostky a rozškvaříme na troše rostlinného oleje, přidáme
Na sádle opečeme maso pokrájené na kostky. Přidáme nakrájenou cibuli. Společně ještě osmažíme, přidáme
Očištěné a propláchnuté fazole namočíme den před přípravou do studené vody a druhý den je uvaříme ve
Slaninu nakrájíme na malé kostky a škvaříme na rozpáleném tuku nebo oleji. Přimícháme očištěnou drobně
Čím víc zeleniny dáme, tím budeme mít guláš silnější
smetaně a přes malý cedníček nalijte do vroucího guláše Okamžitě rozmíchejte v guláši a ještě 10 minut provařte
Skopové nekrájíme na kostičky dáme do hrnce a přehoupneme sádle, přidáme koření - postup je jako u normálního guláše
Slaninu nakrájíme na kostičky a dáme ji na pánev rozškvařit. Přidáme najemno nakrájenou cibuli, na nudličky
Cibuli a játra narkájíme na malé kousky a orestujeme na rozpáleném tuku. Necháme vychladnout, rohlíky
Všechny suroviny ž na sůl a kmín zpracujeme na těsto, které necháme odležet přes noc v lednici. Druhý
Do velkého hrnce dáme uzená žebra, zalijeme vodou, přidáme sůl, koření a vaříme asi tři hodiny. Poté